Famili

Cari Barangan Keperluan? Ikut Langkah Mudah & Dapatkan Baucar Tunai Serta 80% Diskaun!

187
SHARES

Sesiapa yang tercari-cari barangan keperluan peribadi, anda perlu tahu tentang ini! Terdapat satu tempat yang menyediakan pelbagai barangan keperluan yang anda mahukan. Cukup segala-galanya. Pemeriksaan juga diberikan percuma!  Hanya dengan satu langkah mudah sahaja…

DATANG BERAMAI-RAMAI KE BIG HEALTH FAIR 2017

Jom datang ke BIG HEALTH FAIR 2017.

Take note! BIG Pharmacy akan mengadakan BIG HEALTH FAIR 2017 bermula 24 November 2017 hingga 26 November 2017. Event ini akan diadakan di Summit Subang USJ, dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Apa yang paling menarik tentang event ini?

DAFTAR DAN DAPATKAN BAUCAR TUNAI RM10 SECARA PERCUMA!

Paling best kalau dapat barang percuma, lagi-lagi baucar tunai.  Hanya buat pra-pendaftaran di laman web BIG Pharmacy, anda boleh dapat baucar tunai RM10. Rajinkan diri untuk SHARE post tentang BIG HEALTH FAIR 2017 di Facebook BIG Pharmacy, sebab anda boleh dapat extra baucar tunai RM10. Wee…

LEBIH 200 JENAMA TERKEMUKA AKAN ADA NANTI

Banyak jenama terkemuka join event ini rupanya.

Event ini memang gempaklah. Ada 85 booth dengan lebih 200 jenama akan sertai BIG HEALTH FAIR 2017. Jenama terkemuka seperti Blackmores, Avent, Merries, Diapex, Loreal dan banyak lagi akan ada. Bolehlah cari barang keperluan bersama keluarga dan rakan – rakan.  Jom lihat aktiviti menarik yang ada pula…

AKTIVITI MENARIK SEPANJANG BIG HEALTH FAIR 2017

Banyak aktiviti menarik ni, rugi kalau tak join.

Wow! Tak sangka ada banyak aktiviti menarik dibuat sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017. Anda kena take note tau setiap aktiviti yang ada. Terutama tentang Flash Deal Hours yang dibuat sepanjang event ini diadakan. Harga barangan lebih murah daripada biasa, tapi waktunya bila?

Antara harga barangan sewaktu Flash Deal Hours. Lebih murah!

Lebih murah daripada biasa. Hanya semasa Flash Deal Hours.

Jangan lupa take note, penting ni. Terdapat dua slot untuk Flash Deal Hours. Slot 1 dari jam 10 pagi hingga 11 pagi dan Slot 2 dari jam 5 petang hingga 6 petang. Boleh beli barangan dengan harga lebih murah. Rugi siapa yang terlepas.

Anda juga boleh buat Pemeriksaan Kesihatan Percuma sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017, seperti ujian glukosa, ujian tulang, tekanan darah, imbasan kuantum, imbasan mata dan banyak lagi ujian kesihatan. Selain itu, Pemeriksaan Gigi juga diberikan secara PERCUMA! 

Kaunseling secara percuma oleh ahli farmasi.

Masalah dengan diet? Tanya terus pada pakar diet di sana nanti!

Buat anda yang musykil tentang kesihatan diri, BIG Pharmacy ada ahli farmasi dan pakar diet yang boleh memberikan kaunseling kepada anda secara PERCUMA. Jangan malu-malu untuk minta nasihat mereka ya. Ini info tambahan tentang Health Talk yang akan diadakan sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017.

Health Talk oleh ahli farmasi dari BIG Pharmacy:

  • Weight Loss: pada 24 November 2017 (Jumaat), jam 7.30 malam.
  • Antibiotic Handle with Care: pada 25 November 2017 (Sabtu), jam 1 petang.

Health Talk oleh pakar diet dari BIG Pharmacy:

  • Healthy Eating, Balanced Eating: pada 26 November 2017 (Ahad), jam 12 tengah hari.

Selain Health Talk, Coloring Contest turut ada. Bawa anak anda untuk tunjukkan bakat mereka dengan menyertai pertandingan ini. Sesi tarian zumba juga pasti buat anda yang suka berzumba tu rasa seronok kerana ia dikendalikan oleh CELEBRITY FITNESS. Untuk join kedua-dua aktiviti ini, anda hanya perlu pm mereka di Facebook BIG Pharmacy. Mudah kan?

INSTANT CASH REBATE OLEH JENAMA TERKEMUKA

Dah beli barangan yang pelbagai semasa BIG HEALTH FAIR 2017, jangan lupa buat instant cash rebate! Paling seronok tentang instant cash rebate ini adalah daripada jenama terkemuka seperti Blackmores, Biolife, Vitahealth, Eurobio, Solaray dan Nestle Nutren. Beli banyak, jimat pun banyak! 

DISKAUN YANG PELBAGAI, BARANGAN BAYI DAN PRODUK LAIN TURUT ADA

Paling best, barangan keperluan seperti vitamin dan suplemen, penjagaan peribadi, penjagaan bayi, lampin bayi dan dewasa, kosmetik dan kecantikan, serta pelbagai lagi akan ada diskaun hebat sehingga 80%. Wow, bestnya!  Simpan duit siap-siap ya.

Yang tengah cari barangan bayi, bolehlah cari semasa BIG HEALTH FAIR 2017. Jenama barangan bayi dari Jepun yang terkemuka seperti Merries, Philip Avents, Usbaby, Karihome dan Morinaga turut ada. Paling best adalah lampin bayi iaitu Merries hanya boleh didapatkan sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017.

Jangan anda tak tahu, BIG Pharmacy ini turut menjual produk seperti Jus Nusantara, Jus Caliph, D’Herbs, Teh Herba Orang Kampung, PIXY 2 Way Cake, Minyak, KBrother dan lain lain lagi. Terkejut kan? Boleh pilih macam-macam sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017. Tertakluk pada terma dan syarat. Fuh…

Jom pergi ramai – ramai. Kita meriahkan BIG HEALTH FAIR 2017.

Jadi, jangan lupa temu janji dengan ahli BIG Pharmacy sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017. Ingat tarikh dan tempat, bermula 24 November 2017 hingga 26 November 2017 di Summit Subang USJ. Ada contest di Facebook BIG Pharmacy juga. Hanya perlu TAG, LIKE, dan SHARE, anda berpeluang mendapat baucar tunai dan hadiah yang lumayan.   

BIG Pharmacy turut menyediakan online platform seperti Lazada dan Shopee. Anda boleh pilih sama ada ingin membeli barangan sewaktu BIG HEALTH FAIR 2017 atau secara online sahaja. Tak perlu risau! Masih dapat nikmati promosi yang sama sewaktu event itu diadakan.

Admin ingatkan lagi, buat pra-pendaftaran di sini untuk dapatkan baucar tunai RM10 secara percuma. Kemudian, SHARE post tentang BIG HEALTH FAIR 2017 di Facebook BIG Pharmacy untuk dapat extra baucar tunai RM10.

Jom pergi ramai-ramai ke BIG HEALTH FAIR 2017 di Summit Subang USJ. Pasti seronok!   

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×