Hebahan

Beli 1 Percuma 1, Pulangan Tunai & Kejutan Istimewa Sempena Bulan Kemerdekaan Ini!

121
SHARES

Anda dalam perancangan untuk membeli perabot atau peralatan elektrik? Kebetulan Courts kini sedang mengadakan jualan sempena Kempen 63 Merdeka Bonanza di seluruh Malaysia.

Promosi yang ditawarkan memang menarik dan berbaloi untuk anda belanjakan wang ketika jualan ini. Paling penting, ada banyak pilihan barangan dan range harga yang bersesuaian dengan bajet anda.

Buat pembelian dengan Pelan Flexi Credit & rebut cashback sehingga RM5,000

Memang berbaloi sangat jika anda beli sekarang kerana ada pelbagai tawaran menarik dengan pembelian flexi credit.  Kalau anda tiada bajet yang besar, jangan risau kerana anda masih lagi boleh nikmati tawaran ini dengan mudah.

Dengan berbelanja serendah RM1,500, anda boleh dapatkan cashback sehingga RM5,000*! Paling menariktawaran ini tidak terhad kepada sesetengah produk atau jenama saja. Mana-mana barangan yang anda mahu beli boleh dapat tawaran hebat ini!

Jika anda prefer barangan dari cashback, boleh dapatkan pelan yang boleh bawa pulang mana-mana barangan impian anda bernilai sehingga RM3,000!

Konsepnya ialah beli 1 dan dapat percuma barangan lain dan ianya tidak terhad untuk 1 atau 2 barangan saja tau. Yang penting, anda perlu capai nilai harga produk tu tersebut! Tertakluk kepada terma dan syarat.

Dapatkan Pelan ‘Courts Cover’ & servis penghantaran percuma

Courts bukan saja menawarkan harga yang terendah, malah servis pembersihan juga di titik beratkan. Mana nak dapat bundle deals servis cucian berharga RM289 untuk sofa 5 seater dan tilam bersaiz queen!

Tilam dan sofa anda akan dibersihkan dengan sebaiknya jadi anda tak perlu bimbang! Maklumlah, sofa dan tilam memang antara tempat yang paling banyak kita luangkan masa. Penting untuk anda mendapatkan servis sebegini lagi-lagi dalam tempoh pandemik sekarang.

Courts juga menyediakan servis penghantaran barangan perabot secara percuma dengan pembelian bernilai RM1,500 dan ke atas dalam satu resit. Jadi, anda tak perlu fikir nak sewa lori kerana Courts akan hantar terus barangan ke depan pintu rumah anda.

Pelbagai tawaran dengan harga terendah

Ini antara barangan yang patut anda dapatkan di mana-mana cawangan Courts atau anda boleh juga beli secara online di website Courts.

Selain harga yang murah, anda juga akan menerima banyak barangan percuma. Contohnya, anda beli TV Philips 70” dan anda dapat percuma TV 32”! Berbaloi kan? Bolehlah anda hadiahkan satu TV kepada ibu bapa di kampung ataupun letakkan di ruangan lain khusus untuk anak-anak.

Di samping itu, anda juga akan dapat wall bracket secara percuma. Bolehlah gantung TV dekat hall, jimatlah sikit ruangan rumah dan anda pun tak risau keselamatan anak-anak bila TV digantung.

Anda juga boleh dapatkan sofa kayu Safari 3+2 kerana reka bentuknya pasti menjadi pilihan anda yang meminati ciri-ciri traditional dengan harga hanya RM1,299 saja.

Courts ada kejutan buat anda!

Sempena bulan Merdeka ini, Courts juga ada 1 kejutan untuk beberapa pelanggan bertuah yang berkunjung ke salah sebuah cawangan mereka. Nak tahu kejutan apa? Tonton video ini sampai habis.

Jom layari website Courts sekarang atau singgah mana-mana cawangan Courts yang berdekatan untuk tengok pelbagai lagi offer lain kerana tawaran 63 Merdeka Bonanza akan berakhir 26 Ogos 2020. Cepat ye! Mana tahu, mungkin anda salah seorang pelanggan bertuah yang dinantikan.

Selamat membeli-belah!

*Tertakluk terma dan syarat. 

Most Popular

To Top
×