Famili

ZARA! TIMBERLAND! ARMANI & Banyak Lagi! Diskaun Sehingga 90%! Serbu Jom!

Dah nak gaji! Ke ada di antara anda yang dah dapat gaji. Kalau dah dapat gaji best la! Tapi lebih syok kalau anda boleh beli barangan branded dengan diskaun kaw-kaw sehingga 90%. Bukan selalu ye sale macam ni ada! Kalau ada memang kena singgah dan jamu mata la jawabnya.

Banyak Pilihan!

Dekat Shopper Hub Sale ni ada banyak sangat jenama-jenama terkemuka yang nak buat clearance sale antaranya ZARA, ROXY, Superdry, Levis, Ralph Lauren, Timberland, Armani dan pelbagai lagi.

Nak tahu kenapa anda datang sini. Sebab harga murah! Memang tak dapat dekat tempat lain, hanya dekat Shopper Hub Sale.

Lokasi Dimana?

Admin memang dah agak yang anda sebenarnya tertanya-tanya dimana lokasi sale ini dibuat. Maklumat sale ada dibawah ye 

Serbu jangan tak serbu! Bukan selalu ada!

Tag 5 Orang Rakan & Dapat 10% Diskaun!

Untuk pegetahuan anda semua. Bila anda tag post ni pada 5 orang rakan anda di Facebook, anda akan dapat lagi 10% diskaun tambahan. Awesome kan? Mudah je dah boleh dapat diskaun lebih.

Jadi jangan lupa datang beramai-ramai ke PKNS Shah Alam daripada 22 Jun hingga 1 Julai, jam 10 pagi hingga 10 malam di  Ground Floor Atria Varia & Lagenda. Inilah masanya, nak grab semua stok barangan branded yang ada.

Facebook: Shopper Hub

Yang Popular

To Top