Advertorial

Wow! Promosi Kombo Hebat TV & Audio. Jom Dapatkan Duit Raya Dengan Panasonic.

6K
SHARES

Kehangatan Aidilfitri kian terasa. Makin hari makin excited jadinya ye. Tak kira tua atau muda, masing-masing sedang sibuk menyiapkan persiapan raya bersama keluarga. Bila satu family dah berkumpul, memang confirm akan berebut nak menonton TV. Betul tak? Maklumlah malam raya cerita semuanya best-best.

Haa.. admin ada berita yang akan buat anda terkejut ni. Sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelang tak lama lagi, Panasonic akan mengadakan jualan gempak dan promosi TV dan audio selama 9 hari berturut-turut. Memang berbaloi tau!

Promosi gempak raya. Satu Rumah Satu Panasonic!

Anda idamkan TV yang macam mana? 55 inci, 65 inci atau 49 inci pun ada tau. Anda tak perlu risau lagi, ini peluang keemasan untuk anda grab 49″ 4K TV Panasonic dan 2.1ch Sound Bar dengan harga serendah RM 2,249 saja. Dengan pembelian TV tersebut, anda juga boleh dapat baucar AEON tambahan sebanyak RM150 okay. Memang meriah la raya nanti, kalau jiran asyik dok tanya beli TV kat mana? Eh tentulah dengan Panasonic!

Panasonic beri duit raya kaw-kaw tahun ini. Bestnya!

Paling menarik anda berpeluang untuk dapat hadiah yang hebat apabila anda beli produk Panasonic Home Entertainment dan berpeluang untuk dapat baucar AEON sebanyak RM200. Nak tahu hadiah apa yang bakal anda dapat?

Haa.. untuk grand prize anda boleh dapat 43″ Full HD TV dan boleh jimat RM1599 okay. Selain itu, untuk hadiah yang kedua anda bakal dapat UA30 Urban Audio jimat RM899 dan hadiah ketiga ialah HTX80 Wireless Headphone jimat RM699. Tarikh akhir promosi ini ialah pada 9 Jun 2019 tau. Cepat-cepat grab kalau tak rugi!

Beli & Menang dengan Panasonic!

Nak lagi senang anda ikut saja steps ni untuk menang hadiah PanasonicNak tahu macam mana?

  1. Beli produk Panasonic Home Entertainment yang terpilih
  2. Ambil gambar resit pembelian, isi maklumat peribadi anda dan jawab soalan mudah ini. “Is OLed a self-illuminatind panel?” Jawab: Ya atau Tidak 
  3. Hantar maklumat anda melalui aplikasi Whatsapp mengikut format ini kepada 014-9186977 sebelum 15 Jun 2109: Nama, no Tel, Emel, dan Jawapan. (Contoh: Johny, 000-000000, [email protected], Ye)

Untuk pelanggan ASTRO, sila hantar bil ASTRO anda yang terkini (March 2019 dan seterusnya)

Mudah bukan? Jadi, lepas ni kalau family atau sedara-mara nak berebut nak menonton TV bukan lagi jadi satu masalah. Memang syok habis dengan paparan HD, tiada lagi imej kabur. Sound system pulak terbaik.

Cepat! Promosi ini bermula 25 Mei hingga 9 Jun 2019 okay. Jangan lupa untuk dapatkan di Panasonic Authorized Dealer yang berdekatan dengan anda. Admin dah memang tertarik dengan kombo hebat Panasonic. Anda bagaimana?

*tertakluk terma dan syarat

Website : Panasonic

Facebook : Panasonic

Most Popular

To Top