Replicated Draft

[VIDEO] “Walaupun RM10,000 Saya Sanggup Beli!” – Wanita Ini Sanggup Berhabis Janji Anak Sembuh

30
SHARES

Zaman sekarang ni ramai orang yang ada kulit sensitif tau! Masalah kulit muka kering, kegatalan, ekzema ataupun allergy dikategorikan sebagai kulit yang sensitif. Bukan saja orang dewasa atau yang dah berumur, tapi anak-anak kecil pun ada yang menghadapi masalah kulit sensitif ni, kadang kesian tengok mereka ni garu sana sini sampai pedih, menangis tak selesa bagai.

Sebagai ibu, mesti kita nak yang terbaik untuk anak-anak kan? Jadi mari admin share dekat anda real testimoni dari Juliana yang menggunakan satu produk yang best ni untuk mengatasi masalah kulit sensitif anaknya!

Atasi Kulit Kering & Sensitif

Perghhh tak sangka dengan  Koolit™, boleh menyembuhkan kulit dengan cepat!

Powerful Yet Gentle

Kalau anda nak tahu Koolit™ Sensitive Dermacare ni ada tiga pilihan iaitu Koolit™ Soothing LotionKoolit™ Calming Cream dan Koolit™ Gentle Body Wash.

Bahan-bahan yang digunakan pun selamat, iaitu mempunyai 40X lagi tinggi Antioksidan, Ekstrak Akar Licorice dan Vitamin E semulajadi. Memang sesuai sangat lah untuk orang yang ada masalah kulit seperti kering, gatal, kulit kemerahan, menggelupas sampai merekah tu. Yang paling best sekali, Koolit™ ni memang sesuai sangat untuk baby atau anak kecil sebab ia sangat gentle pada kulit.

Anda yang berminat, jom dapatkan Koolit di Watson, Constant Pharmacy, Multicare atau dapatkan secara online di Shopee dan layari laman web mykoolit.com.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×