Famili

[VIDEO] Kanak-Kanak Millenial Ini Cuba Snek 90an!

30
SHARES

Siapa yang membesar tahun 90an, pasti rindu dengan snek tahun 90an. Lagi-lagi bila masa balik dari sekolah, duit belanja dihabiskan dengan membeli snek sambil menunggu ibubapa ambil dari sekolah.

Kadang-kadang sampai sanggup simpan duit semasa waktu rehat semata-mata nak beli snek-snek bila waktu balik sekolah kan.

Haa, tapi kita nak tahu juga, adakah kanak-kanak millenial kenal atau tidak dengan snek tahun 90an? Bagaimanakah agaknya reaksi mereka bila dapat makan snek tahun 90an. Jom kita saksikan video di bawah.

Seronoknya tengok adik-adik tu makan jajan tahun 90 an. Mengimbau kenangan betul! lagi-lagi snek yang terakhir tu.

 

TORA datang lagi dengan wajah baru!

Kanak-kanak tahun 90an pasti kenal dengan tagline ‘Tora datang lagi!”. Haa kali ini, Tora datang lagi dengan produk dan wajah yang terbaru.

Snek yang pernah menjadi makanan ringan kanak-kanak tahun 90an ini, pasti membuat ibubapa yang membesar sekitar tahun 90an  dapat mengimbau kenangan masa kecil mereka.

Kini Tora kembali di pasaran dengan produk terbaru mereka iaitu kek gulung dan kek lapis yang semestinya lebih enak selain mempunyai beberapa perisa juga. Pasti kanak-kanak millenial akan lebih suka Tora yang baru sekaligus dapat mencipta kenangan dengan Tora seperti  zaman kanak-kanak tahun 90an  dulu.

Dapatkan Tora di  kedai-kedai berdekatan, Shopee atau Lazada sekarang!

 

 

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×