Kini Trending

[VIDEO] Farhan Asri Sakan Borong Raya?!

19
SHARES

Naib Juara Hero Remaja 2018 dan pelakon drama Cukup Derita Itu, Farhan Asri dikatakan shopping sakan untuk Raya baru-baru ini! Farhan Asri di lihat mencuci mata di Pusat Borong Terbesar di Malaysia, GM Klang!

Apa yang Farhan borong sakan? Jom tengok video di bawah!

Oh itu rupanya kerja Farhan Asri di GM Klang, shopping sakan untuk Nasha! Tapi kenapa Farhan pilih GM Klang? Haa sebabnya Pusat Borong GM Klang yang terletak di bahagian selatan Klang merupakan destinasi borong yang menjadi pilihan utama peniaga-peniaga tempatan, pembeli harian dan juga pelancong!


Di bawah satu bumbung, Pusat Borong GM Klang menawarkan lebih dari 2,500 buah kedai untuk pengunjung dan ianya merangkumi dari semua kategori produk seperti dekorasi rumah, persiapan perkahwinan, makanan, fesyen dan banyak lagi!

Beli borong, lebih jimat!

GM Klang memang terkenal dengan tawaran-tawaran yang sedia ada tetapi kalau beli borong, lebih jimat! Ini merupakan tarikan utama bagi pengunjung kerana ini dapat memberikan peluang kepada mereka semua untuk mula berniaga kecil-kecilan dengan kos yang rendah.

Jadi apa yang anda semua tunggu lagi? Bawalah keluarga dan kawan-kawan datang ke Pusat Borong GM Klang!

Waktu operasi mereka ialah dari 10 pagi hingga 7 malam untuk hari biasa dan 10 pagi hingga 8 malam untuk hari minggu dan cuti umum. 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×