Famili

[VIDEO] Episod 2 Misi Balik Kampung Untuk Beraya, Danish Dah Tak Tahanlah Ibu!

2
SHARES

Ramai mula pulang ke kampung halaman untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri. Namun bukan semua orang gembira balik kampung, terutama kanak-kanak yang membesar di bandar. Mereka tidak tahu betapa indahnya suasana kampung pada Hari Raya.

Sudahkah anda menonton Episod 1 Misi Balik Beraya Di Kampung? Pasti anda tahu tentang ibu dan ayah Danish yang terpaksa sabar melayan perangai anak mereka untuk balik kampung.

Di akhir episod lepas, Danish menjerit secara tiba-tiba. Kenapa agaknya? Jom kita layan episod 2 Mini Series dari LifeBuoy ni!

Episod 2: “Tak suka la balik kampung ni”

Ada-ada saja Danish ni. Siap ajak ibunya balik KL sebab tidak suka balik kampung. Tapi apabila sepupu-sepupu mengajaknya bermain batu seremban, bola, teng-teng dan sebagainya, Danish rasa seronok tidak terhingga!

Selepas penat bermain, harus mandi supaya segar!

Hari sudah lewat petang. Sudah hampir masuknya waktu berbuka puasa. Danish dan sepupu-sepupunya penat dan berpeluh selepas bermain. Kenalah mandi dengan Lifebuoy!

Bukan saja badan segar sepanjang hari sehingga 12 jam, malah sabun mandian antibakteria Lifebuoy diperkaya dengan Formula ActivSilver dan Multivitamin. Dapat beri perlindungan 10x daripada kuman penyebab penyakit dan bau badan.

Selain melindungi, sabun mandian antibakteria Lifebuoy juga dapat membersihkan kulit secara mendalam. Memang segar setelah mandi dengan Lifebuoy. Bagus digunakan buat seisi keluarga di rumah.

Sudah masuknya waktu maghrib, sampai masanya untuk keluarga Danish berbuka puasa bersama-sama. PRANG! Adakah itu bunyi pecah? Ya!

Aduh, Danish terlanggar sesuatu sampai pecah. Ibu Danish marah sangat. Tapi apa benda yang pecah sebenarnya? Tunggu dan nantikan episod 3 pula!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×