Kini Trending

[VIDEO] Berita Tergempar! Kemunculan Wabak Rare Menyerang Manusia!!

3
SHARES

Macam yang kita semua tahu sejak akhir-akhir ni negara kita dilanda sejenis wabak aneh yang membuatkan manusia berkelakuan pelik dan mengganas. Terdapat banyak punca yang menyebabkan wabak ini menjadi semakin teruk dan menjangkiti manusia, salah satunya adalah kerana persekitaran yang tidak bersih terutama sekali udara yang kita hirup tercemar dan permukaan yang kotor.

Saksikan liputan berita terkini dari OHBULAN!

 

Terbukti Secara Saintifik

Kalau anda nak tahu, Medklinn Autoplus adalah produk pensteril udara dan permukaan kereta yang sangat mudah untuk digunakan. Produk ni menggunakan teknologi Cerafusion yang mereplikasi proses pensterilan semulajadi dengan menghasilkan oksigen aktif dan mengeluarkan bau fresh ala waterfall.

Selain itu Medklinn Autoplus juga boleh membantu menghapuskan 99.9% virus, bakteria, masalah sinus, pencemaran udara, bau busuk pada tempat duduk, dashboard atau karpet kereta anda!

Medklinn Home + Travel Versa 45s

Haa, bukan tu je tau! Medklinn ada keluaran terbaru iaitu Home + Travel Versa 45s, dengan size kecil dan ringan, Medklinn Versa adalah portable yang boleh membersihkan udara dan permukaan dimana jua korang berada, jadi anda tak perlu risau!

Mudah bukan? Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Medklinn

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×