Famili

Tingkatkan Kualiti Minuman Anda Bersama Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™

69
SHARES

Mesti ramai yang dah tahu akan kebaikan dan nutrisi air untuk menjaga kesihatan diri lagi-lagi selepas waktu pandemik, di mana kesihatan menjadi perkara utama yang perlu dititikberatkan. Kebaikan

Menurut pakar Dr. Aisyah Syahira Abdul Hamid,  mengamalkan minum air dapat mengekalkan kekuatan badan di peringkat optimal kerana ia membantu membersihkan hati dan ginjal serta dapat mengimbangkan kadar pH badan.  

Tapi, anda pasti ke air yang anda minum bersih daripada bakteria atau mikroorganisma yang lain atau tidak mengandungi kandungan yang berbahaya? Serta dari mana sumber air tersebut datang? 

Haa..Kini anda tidak perlu risau kerana LG sedia membantu dengan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare yang dilengkapi dengan sistem penapisan air yang memuaskan dalam memastikan anda semua dapat minum air yang bersih! Wow!

Minuman air kekal bersih sehingga titisan terakhir dengan Pensterilan Automatik hanya dengan satu sentuhan butang!

Haa.. Admin ada berita baik untuk anda semua tau! Anda tidak perlu risau tentang pembiakan bakteria pada saluran air penulen air anda. Penulen air LG PuriCare™ akan kekal dalam keadaan bersih bebas daripada pembiakan bakteria dengan teknologi pensterilan suhu tinggi automatik bagi membersihkan saluran air dengan teliti.

Bukan itu sahaja tau, anda juga boleh membersihkan bahagian saluran air sendiri dengan hanya menekan butang menyingkirkan 99.99% kuman berbahaya seperti E.coli, S. aureus. P. aeruginosa. Jadi, anda sentiasa menikmati air berkualiti mengikut piawaian dan prestasi dari LG! Seronoknya!

Gaya rekaan moden, dan rekaan tanpa tangki bakal memikat hati anda

Rekaan penulen air LG PuriCare™ bukan sahaja efisien tapi moden dan ‘sleek’ yang bakal memikat hati anda semua. Gaya rekaan moden memastikan, penulen air baru anda sesuai dalam apa sahaja tema rekaan gaya dapur anda.

Pembiakan serta pengumpulan bakteria dan mikroorganisma mungkin berlaku dalam tangki air, anda tahu tak LG PuriCare™ berjaya menyelesaikan masalah ini dengan ‘Tankless Technology’!

So.. anda semua tidak perlu lagi risau lagi tentang pembiakan bakteria kerana teknologi innovatif dari LG memastikan penulen air LG PuriCare™ akan menghapuskan risiko pembiakan bakteria yang memberi kesan kepada minuman air anda. 

Anda bukan sahaja boleh menikmati air bersih pada suhu sejuk malah anda juga boleh tetapkan 3 suhu panas berbeza:

  1. 40°C: Sesuai untuk susu bayi
  2. 75°C: Sesuai untuk minuman teh
  3. 85°C: Sesuai untuk minuman kopi

Meningkatkan kesegaran dan kenikmatan air anda dengan Sistem Penapis Puri 4-Peringkat & Paip tahan karat!

Anda semua bukan sahaja bakal menikmati air yang bersih tapi lebih segar dan sedap tau! Bagaimana?

Haa.. penulen air LG PuriCare™ mempunyai Sistem Penapis Puri 4-Peringkat bagi menyingkirkan kandungan berbahaya seperti sembilan jenis logam berat dan bakteria berbahaya secara penapisan berperingkat.

Paip penulen air LG PuriCare™ diperbuat daripada besi tahan karat untuk memastikan air minuman dikeluarkan kekal keadaan optimal.

Penulen Air yang sesuai dengan gaya hidup anda dan harga berpatutan termasuk fungsi Layan Diri harus menjadi pilihan anda!

Anda semua tunggu apa lagi? Penulen air LG PuriCare™ bukan sahaja memastikan air yang anda minum bersih, tapi anda juga tidak perlu runsing tentang sistem penjagaannya. Dengan penggantian penapis mudah LG, anda hanya perlu pusing dan tarik bagi menggantikan penapis air yang baru.

Anda tidak perlu risau bagaimana untuk mendapatkan penapis air yang baru kerana LG memudahkan lagi proses ini dengan menghantar filter air baru ke rumah anda setiap 6 bulan!

Penulen air LG PuriCare™ boleh didapati dalam tiga pilihan warna iaitu Biru Kelasi (Navy Blue), Perak (Silver), dan Putih (White)! Bagi menyesuaikan dengan pilihan tema warna deko dapur rumah anda!

Bukan sahaja penulen air LG PuriCare™ ini menarik tapi harganya pun berpatutan tau! Anda boleh dapatkan produk ini seperti pakej harga di bawah:

Pakej Layan Diri (Termasuk penghantaran filter 2 kali setiap tahun):

Penyewaan:

7 Years self-service: RM50/bulanan

5 Years self-service: RM80/bulanan

Pembelian Langsung:

2 Years self-service: RM2,800

Pakej Regular Visit (Termasuk 4 kali Visiting Care (Filter Change & Product Sanitation) setiap tahun):

Penyewaan:

7 Years Regular Visit: RM70/bulanan

5 Years Regular Visit: RM100/bulanan

Pembelian Langsung:

2 Years Regular Visit: RM3,600

Jadi tunggu apa lagi, dapatkan penulen air LG PuriCare™ sekarang untuk menikmati air minuman yang berkualiti dan juga bersih. Anda boleh tekan link ini untuk info tambahan dan lakukan pesanan!

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×