Famili

Tawaran Tak Dijangka Oleh Gamuda Land, Dapat Servis Lengkap Dari Beli Hingga Pindah Rumah!

1K
SHARES

Adakah anda sudah mempunyai rancangan untuk membeli rumah idaman pada tahun ini? Pastinya timbul seribu satu persoalan di minda anda. Dengan komitmen kewangan yang anda harus berikan perhatian, semestinya anda mahu yang terbaik untuk rumah anda.

Jadi, bagaimana untuk membeli rumah dengan lebih mudah sebenarnya? Jika anda melihat apa yang dibuat oleh Gamuda Land ini, pastinya anda akan terkejut. Ternyata beli rumah kini menjadi lebih mudah!

GAMUDA LAND TARIK PEMBELI RUMAH DENGAN KEMPEN 360 ULTIMATE HOME BOOSTER

Gambar : HighPark Suites @ Kelana Jaya

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan, pastinya ramai yang menghadapi masalah untuk membeli rumah baru. Ada yang sukar mendapatkan pinjaman bank, ada pula yang tidak mampu membuat pembayaran bulanan.

Gambar : twentyfive.7 @ Kota Kemuning

Oleh itu, Gamuda Land mengambil inisiatif untuk membantu mereka yang mahu membeli rumah dengan memperkenalkan kempen 360 Ultimate Home Booster. Ini sememangnya berita baik buat pembeli rumah semua!

360 ULTIMATE HOME BOOSTER MEMBANTU PEMBELI DARI SEGI KEWANGAN UNTUK MEMBELI RUMAH

Untuk pengetahuan anda, 360 Ultimate Home Booster oleh Gamuda Land membantu menyediakan penyelesaian bantuan kewangan untuk mereka yang ingin memiliki rumah sendiri pada masa yang sukar ini. Anda boleh pilih pakej bersesuaian dengan situasi kewangan anda!

Lebih-lebih lagi, Gamuda Land sudah menaik taraf kempen ini dengan 360 Ultimate Home Booster pula. Ramai yang sudah lama menantikannya tau. Ini antara sebabnya..

NIKMATI KEBEBASAN KEWANGAN DENGAN FINANCIAL BOOSTER!

Dengan 360 Ultimate Home Booster, anda akan berpuas hati jika memilih salah satu unit di Gamuda Land sebagai rumah idaman anda. Anda tidak perlu pening memikirkan masalah kewangan kerana Gamuda Land dengan Financial Booster sedia membantu!

Bukan saja anda dapat nikmati kebebasan kewangan, malah anda dapat bantuan pembayaran iaitu faedah 0%. Inilah penyelesaian pembiayaan sepenuhnya yang ditawarkan oleh Gamuda Land. Seronoklah!

IDEAL HOME BOOSTER BUAT PEMBELI LEBIH MUDAH UNTUK PINDAH RUMAH

Setelah dapat membeli rumah pilihan anda, tiba masanya untuk pemindahan pula. Tapi anda tak perlu risau. Gamuda Land juga menawarkan Ideal Home Booster yang memudahkan pembeli untuk pindah rumah tau.

Gambar : Gamuda Gardens @ Sungai Buloh

Paling best, sebenarnya Gamuda Land sudah bekerjasama dengan ATAP.Co dalam menjayakan Ideal Home Booster ini. Bayangkan anda boleh dapat baucar Subsidi Perabot Rumah & Pemindahan oleh Atap. Syoknya!

Bukan setakat itu saja. Dengan Ideal Home Booster, anda juga dapat menikmati kos penyelenggaraan sehingga 2 tahun* dan yuran guaman secara percuma!

PEMBELI BOLEH DAPAT FAEDAH TAMBAHAN DENGAN EXTRA BOOSTER

Sebagai tambahan oleh Gamuda Land, mereka ada Extra Booster yang istimewa untuk anda. Pasti anda terkejut dengan faedah tambahan ini. Fuh!

Selain pulangan tunai, anda juga boleh menikmati diskaun sebanyak 10% dan pengecualian Memorandum of Transfer (MoT) melalui kerjasama dengan Home Ownership Campaign (HOC). Kemudian, Program Kesetiaan Rakan Gamuda Land turut menawarkan ganjaran dan faedah eksklusif.

*Tertakluk pada terma & syarat

Gambar : Gamuda Cove @ Southern Klang Valley

Bayangkan semua ini anda boleh dapat hanya dengan memilih salah satu unit di Gamuda Land sebagai rumah idaman anda. Kami jamin anda sekeluarga akan berpuas hati dengannya!

Punyalah hebat 360 Ultimate Home Booster ni. Anda boleh dapatkan rumah idaman anda dengan menyediakan deposit bernilai RM1,000 je. Memang menarik!

Tunggu apa lagi? Jom pilih unit di Gamuda Land yang anda berkenan dan terus dapatkan rumah idaman anda. Cepat sebelum terlambat!

Kempen Gamuda Land Home Booster 2.0 dan HOC 2021 (dilancarkan oleh Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan) akan tamat sehingga 31 Disember 2021 je. Terus ke laman web mereka dan daftar sebelum ia berakhir!

Anda boleh lawati https://glonlinedeals.gamudaland.com.my/en untuk membeli dan menempah rumah idaman anda di Gamuda Land dalam talian sekarang. Semuanya di hujung jari saja!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×