Sale

ShopeeFood Day Kembali Lagi Dengan Tawaran Sehingga 65%! Siap Tawarkan Hadiah Sehingga RM10 Ribu!

Memesan makanan melalui servis penghantaran adalah sesuatu yang sangat menyenangkan. Nak-nak lagi kalau tengah banyak kerja ataupun sibuk dengan assignment, pesan je terus sampai.

Antara servis penghantaran makanan pantas yang menjanjikan keselamatan serta kepuasan kepada pelanggan, mestilah ShopeeFood.

Tahukah anda bahawa setiap 12 hingga 14 haribulan sepanjang tahun merupakan ShopeeFood Day?

Ini bermakna anda dapat menikmati ShopeeFood Super Deals yang menawarkan pelbagai tawaran menarik sepanjang hari!

Ya betul ada banyak tawaran hebat yang ShopeeFood tawarkan kepada anda. Nak tahu tawaran apa yang menanti anda? Jom kami kongsikan!

Penghantaran Percuma

ShopeeFood sememangnya tidak asing lagi di kalangan para penggemar pengguna servis penghantaran makanan. 

Hanya dengan satu klik, anda dapat menjumpai pelbagai variasi makanan bermula dari salad ringan sehinggalah seleksi minuman yang digemari. Tak perlu sesak-sesak lagi nak beratur beli makanan.

Teringin makanan sedap seperti di Salad Atelier, Med Mex, Little KL Food Hall, Bean JR, LiHo Tea atau banyak lagi kedai lain? 

Pesan terus melalui ShopeeFood dan nikmati  penghantaran percuma tanpa minimum perbelanjaan di seluruh kawasan Lembah Klang dan Johor Bahru.

Anda juga dapat menikmati diskaun ShopeeFood Super Deals sehingga RM12.50  apabila membuat pesanan sepanjang 12 sehingga 14 Jun ini!

Baucar Diskaun 65% Terhad 3-5 petang!

Bayangkan membeli makanan atau minuman kegemaran anda tanpa kos penghantaran dan dapat diskaun pembelian sehingga 65%, mesti rasa nak pesan makanan lagi kan? 

Pada ShopeeFood Day, anda boleh menikmati baucar diskaun  65% bernilai RM12, RM13, dan RM14 bermula 3 hingga 5 petang sepanjang 3 hari  (12 – 14 Jun) ini!

Rebut baucar bernilai sehingga RM14 pada 12,13 dan 14 Jun ini.

Anda juga boleh memenangi lebih banyak baucar ShopeeFood yang boleh  digunakan pada penghantaran seterusnya. 

Pesan dan Menang Hadiah Barangan Rumah Bernilai Sehingga RM10,000

ShopeeFood juga menawarkan hadiah menarik berupa barangan keperluan rumah oleh MMX bernilai sehingga RM10,000 untuk direbut bermula hari ini sehingga 14 Jun ini. Makanan dapat, diskaun dapat, hadiah pun dapat!

Dapatkan juga potongan sehingga RM7 dan penghantaran percuma apabila anda membuat pesanan untuk pertama kali menggunakan ShopeeFood hanya di aplikasi Shopee.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman sesawang ShopeeFood Malaysia sekarang!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×