Cantik

Rexona 3X LOCK, Pilihan Wanita Untuk Kekal Segar Walau Aktif Sepanjang Hari!

2
SHARES

Kesibukan harian sering menjadi penghalang buat para wanita untuk tampil segar sepanjang hari terutama buat mereka yang mengamalkan gaya hidup aktif.

Kini dengan adanya Rexona Shower Clean, anda boleh terus melakukan aktiviti harian yang digemari tanpa rasa bimbang kerana ianya terbukti berkesan memberikan perlindungan daripada peluh dan bau yang tidak diingini sepanjang hari.

Rexona Shower Clean pilihan wanita aktif!

Terkenal dalam kalangan wanita aktif diluar sana kemampuan Rexona Shower Clean tidak boleh disangkal lagi. Anda tengok la sendiri maklum balas pelanggan mengenai deodoran ni.

Semuanya positif feedback. Bahkan ada yang dah gunakan Rexona Shower Clean bertahun-tahun lamanya.

Rexona 3X LOCK dengan teknologi MOTIONSENSE!

Kalau anda nak tahu, Rexona Shower Clean dengan teknologi MOTIONSENSE bertindak terus terhadap pergerakan.

Lebih banyak anda bergerak, lebih banyak kesegaran yang akan diberikan. Ianya juga akan memberikan kawalan bau dan peluh sehingga 48 jam dibahagian ketiak kita. Jadi, tiada lagi bau masam.

Selain bebas alkohol dan telah diuji oleh ahli Dermatologi, Rexona Shower Clean juga memiliki bau mandian lembut dan menyegarkan yang akan buat anda kekal fresh sepanjang hari.

Sesuai digunakan untuk iklim panas, lembap atau dimana saja anda berada!

Rexona dengan 3X LOCK memberikan kekeringan, kesegaran dan wangian tahan lama. Rexona Shower Clean di rumus khas untuk digunakan pada iklim panas dan lembap bagi membantu mengawal masalah peluh dan bau.

Maka, tak hairanlah produk ini sangat berkesan sehingga ianya menjadi pilihan utama para wanita di negara kita.

Dengan adanya Rexona Shower Clean, tak kiralah dalam apa jua keadaan sama ada di bawah cahaya matahari terik, di dalam gim atau berada di saat-saat yang tertekan mahupun sedang menjalankan apa-apa aktiviti fizikal, anda masih boleh terus tampil segar dan menyakinkan tanpa sebarang kebimbangan.

Dapatkan Rexona Shower Clean #FreshAllDay #Rexona3XLock anda sekarang DISINI

Buat anda yang mencari produk antiperspirant untuk mencerahkan bahagian bawah lengan, jangan risau Rexona ada pilihan yang tepat untuk anda!

Rexona Advanced Brightening Japanese Sakura (Roll On) mengandungi Vitamin E-Revive Booster+, 3X mengurangkan kesan gelap^ dan mencerahkan bawah lengan secara semulajadi dalam 5 hari^.

Rexona Natural Brightening Fresh Sakura (Spray) bukan sahaja mengekalkan kesegaran & kekeringan selama 48 jam, ia juga mencerahkan kulit bawah lengan dengan 100% Vitamin E semula jadi*.

+Sumber Vitamin E dari Minyak Biji Matahari.

^Berdasarkan ujian klinikal.

*Dari sumber minyak biji bunga matahari semulajadi

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×