Sponsored Post

Reka Bentuk Trendy & Kamera Lebih Jelas, OPPO Reno8 T 5G Tampil Dengan Siri Terbaharu!

98
SHARES

Seperti yang anda semua tahu, OPPO pernah memperkenalkan siri Reno8 sebelum ini kan? Untuk tiga generasi terakhir, Siri Reno mula memfokuskan pada fungsi dan adegan potret tertentu, di mana ia memberikan anda pengalaman pengimejan yang unik.

Kalini mereka tampil lagi memperkenalkan siri terbaharunya iaitu OPPO Reno8 T 5G. Ia akan membawa teknologi pengimejan terkemuka dengan reka bentuk yang bergaya serta mentakrifkan semula maksud telefon pintar kelas pertengahan premium yang sebenar dengan pelbagai ciri dan fungsi yang menarik tau! Jom tengok…

1. Hadir mengetengahkan sistem pengimejan dengan kamera beresolusi tinggi 108MP

Bagi anda yang suka dan ingin mengambil gambar yang cantik setaraf professional, telefon pintar ini memang pilihan yang tepat tau.

Ini kerana, OPPO Reno8 T 5G ini mampu memberikan hasil yang menakjubkan di mana ia hadir dengan Lensa Mikro 40x dan Kamera Kedalaman 2MP bersama dengan Kamera Swafoto untuk pengalaman fotografi yang dipertingkatkan sepanjang masa.

Selain itu, dengan teknologi binning NonaPixel Plus dan algoritma Resolusi Super Potret AI OPPO, Kamera Potret 108MP ini juga mampu merakam imej ultra-jelas, beresolusi tinggi tidak kira pada waktu siang mahupun malam. 

Ia mampu mengekalkan butiran gambar dengan jelas walaupun anda cuba zoom in dan crop. Bukan itu sahaja, Kamera Potret 108MP ini juga sangat berguna bila anda mahu mengambil gambar tetapi latar belakang tidak terlalu bagus. Jadi, dengan adanya ciri seperti ini, tak perlu lah anda nak edit lagi kan. 

Dilengkapi dengan ciri pembesaran sehingga 40 kali ganda, Lensa Mikro juga menawarkan butiran luar biasa kepada para pengguna apabila menerokai dunia mikroskopik yang melangkaui pandangan mata kasar. Mantap kan!

2. Reka bentuk lengkung mikro dwi dengan skrin melengkung 3D 120Hz

Reno8 T 5G ini juga menampilkan design yang istimewa tau. Kalau anda boleh lihat, dengan reka bentuk Lengkung Mikro pada bahagian hadapan telefon dan penutup belakang 3D, ia menghasilkan peralihan semula jadi dan bulat antara skrin dan bingkai tengah Reno8 T 5G .

Ciri-ciri seperti ini biasanya hanya digunakan pada telefon pintar yang ada pada harga yang lebih tinggi sahaja tau! Tetapi, kalini, mereka bawakan skrin melengkung 3D ini untuk peranti OPPO. Memang cantik dan nampak eksklusif betul! 

3. Menggunakan teknologi pengecasan kilat 67W SUPERVOOC TM & bateri 4800mAh

Siri baharu OPPO ini juga turut menambahbaik pengecasan kilat dan bateri. Telefon pintar ini mampu dicas sehingga 100 peratus dalam 44 minit menggunakan 67W SUPERVOOCTM, manakala pengecasan 5 minit sudah cukup untuk membolehkan anda menikmati 5.5 jam panggilan telefon.

Di samping itu, dengan Perlindungan Pengecasan 5 Lapisan pada Reno8 T 5G memastikan proses pengecasan itu menjadi lebih selamat dengan penyesuai pengecasan kepada kabel pengecas dan bateri. Jadi, anda boleh lah menikmati kelajuan pengecasan yang sangat pantas tanpa haba. 

4. Perlindungan Kefasihan 48 Bulan

Reno8 T 5G juga telah lulus ujian Perlindungan Kefasihan selama 48 Bulan untuk menyampaikan pengalaman yang lancar serta dalam jangka panjang buat anda semua.

Kalau anda nak tahu, acara Jualan Pertama OPPO 11 Februari 2023 minggu lepas telah menyaksikan kerjasama dengan atlet negara Lee Zii Jia. Ramai di antara peminat beliau tiba di My OPPO Space, Pavilion untuk merasai peluang melihat  telefon pintar baharu dan berinteraksi dengannya.

OPPO turut memberi peluang kepada pembeli terpilih OPPO Reno8 T 5G baharu untuk sesi bertemu dan sapa eksklusif dengan Lee Zii Jia pada hari tersebut.

Paling menarik, pelanggan awal boleh membawa pulang set kotak Lee Zii Jia edisi terhad, lengkap dengan sarung telefon bertanda tangan dan kad foto eksklusif. Dapat jumpa Lee Zii Jia, lepas tu dapat pula hadiah menarik, seronoknya!

Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan siri OPPO Reno8 T 5G ni hari ini juga!

Jangan fikir lama-lama, jom mula membuat pembelian di mana-mana kedai jenama OPPO, samada fizikal atau secara dalam talian di kedai rasmi, rakan kongsi dan juga pengedar sah mereka.

Paling menarik, mulai hari ini sehingga 12 Mac nanti, anda berpeluang untuk mendapat hadiah percuma bernilai RM377 termasuk Enco Buds2 (bernilai RM 129 ), perlindungan skrin 1 tahun (RM 139) dan jaminan lanjutan 1 tahun (bernilai RM 109) dengan setiap pembelian. 

Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang OPPO di SINI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×