Famili

Jom Gembirakan Mak Ayah Di Kampung Raya Ni. Senheng Boleh Bantu!

6.3K
SHARES

Ish.. Si Gayah dah beli tv baru untuk raya nanti. Aku tak beli lagi, tak boleh jadi ni!

Siapa yang perangai macam ni? Asal raya je nak kena ada barang baru, baik mengaku cepat! Kalau bukan anda, mungkin mak-mak anda? Asyik nak tukar barang atau perabot je setiap kali raya. Yelah mana boleh kalah dengan jiran sebelah rumah.

Nak beli barang-barang ni bukan sikit tau nak pakai duit. Hmm.. Tak perlu risau, kami ada solusi untuk anda!

SENHENG TAWAR PELAN ANSURAN MUDAH. SERONOKLAH NAK SHOPPING!

Zaman sekarang kalau takde kelengkapan elektrik kat rumah rasa macam tak lengkap pula kehidupan seharian. Yelah, nak basuh baju kena guna mesin basuh, nak sapu sampah guna vacuum, nak hiburan pula televisyen dan smartphone kan ada. Tapi bila tengok harga barangan elektronik ni, risau pula mampu ke tak nak bayar.

Haa.. Korang tak perlu bimbang sebenarnya, sebab Senheng kan ada. Kalau korang nak tau Senheng ada AEON Credit yang menawarkan pelan ansuran bulanan dengan kadar faedah serendah 0% tau.

Bukan itu saja, skim ansuran mudah bayaran pengguna AEON Kredit ni juga menawarkan rebat EZ kredit sehingga 30%. Pergh! Untung banyak kalau anda berbelanja dekat Senheng. Bukan je boleh bayar secara ansuran, malah siap dapat rebat lagi!

TIADA MASA NAK BELI-BELAH? SENHENG CLICK & PICK KAN ADA!

Sibuk kerja sampai tak sempat nak shopping? Anda tau tak, Senheng ada laman web yang memudahkan urusan anda membeli-belah. Semuanya di hujung jari je! Anda hanya perlu click kemudian pick barangan yang anda nak. Mudah kan?

Lepas dah pilih barang yang anda nak dekat laman web, anda boleh tentukan lokasi untuk pick up barangan tu. Senheng ada lebih 100 lokasi di seluruh negara. Jadi, anda bolehlah pilih cawangan Senheng yang terdekat dengan anda sebagai pick up point. Kan dah jimat masa!

SENHENG  TAWAR FREE DELIVERY. BOLEH BUAT KEJUTAN UNTUK MAK AYAH DI KAMPUNG!

Nak belikan mak ayah perkakasan eletrik tapi di kampung, kedai peralatan eletrik biasanya jauh di pekan. Jangan pening-pening, anda boleh beli di Senheng!

Kalau anda beli perkakasan elektrik ataupun gadget daripada Senheng bernilai RM500 ke atas, anda layak untuk dapat penghantaran percuma dan juga percuma tambahan satu tahun jaminan tau. Haa.. Tak payah nak fikir tentang masalah penghantaran lagi.

JOM SHOPPING DI SENHENG RAYA NI. MEMANG BERBALOI-BALOI!

Haa.. Memang untung la kalau berbelanja di Senheng ni sebab ada pelan ansuran, rebat EZ Credit sehingga 30%, siap boleh click & pick je bila nak shopping! Anda boleh dapat free delivery lagi.

Kalau korang nak tau, Senheng turut mempunyai aplikasi Senheng. Menerusi aplikasi ni, anda akan mendapat makluman tentang promosi terbaru khas untuk ahli PlusOne, e-resit, jaminan produk yang telah dibeli dan juga memaparkan points rebat EZ Kredit dan juga points PlusOne yang dipungut, points tu nanti anda boleh gunakan dalam pembelian seterusnya.

Lagilah nak dekat raya ni, banyak persiapan nak kena buat. Jadi, berbelanjalah di Senheng. Nak lagi mudah, anda serbu laman web Senheng, click je barangan elektronik yang anda nak beli. Dapatlah bergaya sakan dengan barangan baru raya nanti!

Selamat Hari Raya Aidilfiti, semoga raya anda dinikmati dengan lebih ceria bersama yang tersayang.

Most Popular

To Top