Famili

Promosi Serendah RM0.99 – Lebih Jimat Beli Barang Dapur Secara Online Ketika Ulang Tahun PG Mall.

5.1K
SHARES

Tugas seorang ibu di rumah memang takkan pernah habis. Ada saja tugas yang anda kena buat setiap hari. Sampaikan kadang-kadang tak sempat nak beli barang dapur. Bagaimana mahu atasi masalah ini?

Penyelesaian terbaik adalah beli saja barang dapur secara online. Bukan saja jimat wang, malah jimat masa dan tenaga. Lagi berbaloi jika anda membeli-belah di platform beli-belah online tempatan ini.

PG Mall, platform beli-belah tempatan pertama di Malaysia

Kami yakin anda mesti biasa dengar Public Gold bukan? Bukan saja terkenal sebagai syarikat tempatan jual beli emas dan perak, malah Public Gold mempunyai Platform E-Dagang No. 1 di Malaysia sejak tahun 2017, iaitu PG Mall.

Diuruskan sepenuhnya oleh syarikat tempatan, PG Mall adalah satu-satunya Platform E-Dagang tempatan di Malaysia. Merujuk Iprice Insight 2020, PG Mall telah mengungguli carta kedudukan di tangga ke-3, sekaligus menjadi platform beli-belah popular di Malaysia.

Apa yang ada di PG Mall? Semuanya ada! Paling best, anda boleh beli apa saja barangan keperluan harian secara online seperti tepung, beras, susu bayi, rempah-ratus, garam, gula dan lain-lain.

Mak-mak yang sibuk bekerja juga disyorkan untuk beli saja barang dapur di PG Mall. Selepas ini, anda tak perlu lagi keluar rumah untuk membeli barang dapur. Lebih mudah dan selamat!

Dengar cerita, PG Mall ada kejutan istimewa buat anda. Anda pasti terkejut kalau dapat tahu tentang perkara ini..

Rebut promosi hebat sempena Jualan Ulang Tahun PG Mall

Seronoknya! PG Mall akan mengadakan promosi gempak sempena Jualan Ulang Tahun PG Mall bermula 29 Jun hingga 5 Julai 2020. Bolehlah anda berbelanja barang keperluan harian sepuas-puasnya.

Promosi apa yang ada sewaktu Jualan Ulang Tahun PG Mall? Mari kita terjah satu per satu.

Baucar istimewa diberi untuk setiap pembelian

Siapa yang tak suka jika dapat baucar daripada PG Mall? Banyak baucar yang anda boleh rebut sewaktu Jualan Ulang Tahun PG Mall. Ini antara baucar istimewa tersebut.

Baucar Diskaun

  • Potongan 10% dengan pembelian minimum RM50
  • Potongan 15% dengan pembelian minimum RM100

Baucar Penghantaran Percuma

  • Potongan RM5 dengan pembelian minimum RM30 (pembeli baru eksklusif)
  • Potongan RM10 dengan pembelian minimum RM60

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Berpeluang jadi pemenang bertuah di “Birthday Party Daily FB Live”

Mahu jadi pemenang bertuah? Kenalah tonton “Birthday Party Daily FB Live” di Facebook PG Mall Malaysia sepanjang Jualan Ulang Tahun PG Mall. Ada cabutan bertuah tau. Paling menarik, hadiah berbentuk emas dan c-wallet PG Mall bakal jadi milik anda.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Promosi Super Killer Deals dengan harga serendah RM0.99!

Jangan ketinggalan dengan promosi Super Killer Deals oleh PG Mall sewaktu Jualan Ulang Tahun PG Mall yang akan bermula jam 12 malam. Harga barang yang ditawarkan serendah RM0.99 tau. Peh! Semakin jimatlah anda berbelanja.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Sertai peraduan “Top Referral – Refer & Win”, hadiah lumayan menanti anda!

Peraduan “Top Referral – Refer & Win” di PG Mall ini sangat menarik. Anda hanya perlu kongsikan referral link kepada orang lain. Jika orang tersebut membuat pembelian yang banyak di Jualan Ulang Tahun PG Mall, peluang untuk anda menang hadiah lumayan adalah tinggi. Wow!

Tips untuk dapatkan hadiah ini adalah anda bekerjasama dengan keluarga dan kawan-kawan. Ruginya jika anda tak cuba dapatkan hadiah ini sebab bukan senang PG Mall nak bagi. Hanya sewaktu Jualan Ulang Tahun PG Mall.

  • Hadiah utama: Jongkong Emas 999.9 1g bernilai RM300
  • Hadiah tempat kedua: RM100 C-wallet
  • Hadiah tempat ketiga: RM50 C-wallet

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Kami jamin anda pasti rambang mata melihat pelbagai jenis barangan dengan promosi yang ada. Jualan Ulang Tahun PG Mall dijalankan bermula 29 Jun hingga 5 Julai 2020. Jangan lupa catit pada kalendar ya.

Kongsikan berita menarik ini pada keluarga dan kawan-kawan anda. Bolehlah tambah stok barangan dapur sambil berjimat di PG Mall. Seronoknya..

Jom berbelanja sekarang di www.pgmall.my!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×