Famili

Promosi Barangan Sukan Dengan Harga Terbaik Di CITTA MALL! Tak Perlu Gusar! Original Semua.. Jom Grab Sekarang!

9.9K
reads

Wow! Murah gila! Biar betul ni? Ha! Khas buat anda yang gemar bersukan & mungkin mereka yang nak mulakan hobi baru atau nak mula diet dengan bersukan ini peluang anda. Jualan hebat dengan diskaun habis-habisan hingga tinggal separuh harga tau! Apa lagi yang anda tunggu dan ragu-ragu oit! Jom cepat kita ke tingkat 2, CITTA MALL dan grab kasut, baju dan pelbagai lagi pakaian sukan berkualiti daripada pelbagai brand terkemuka dunia dengan harga runtuh, jatuh dan menjimatkan ni.

JUALAN HEBAT!PELBAGAI JENAMA TERKEMUKA! ANDA PASTI TAK KECEWA!

Eh! Tak pernah dengar pasal promosi ni pun? Pandai ja admin ni! Confirm anda tertanya-tanya kot-kot la admin saja nak buah kecoh! Sebenarnya promosi ni baru lagi! Baru bermula pada  10 Ogos lalu dan akan berakhir 17 September ni. Tak percaya jugak? Ha tengok la dekat atas ni bukti tau.. Serius letup habis sale kali ni.. Rugi kalau tak pergi! Menyesal tak sudah nanti.

BERSUKAN SEPUASNYA! TAK PERLU LAGI BIMBANG! KUALITI TERBAIKLAH KATAKAN!

Nak jogging dengan rakan-rakan dekat tasik pun jadi lebih mudah, bolehlah spend masa bersama rakan dan buat aktiviti riadah degan bersukan.

Nak jogging 10 km pun tak jadi masalah dah. sama ada anda cukup stamina atau tak ja, maklumlah kasut dah cukup tahan lasak tu! Nak hiking, lari dalam trek, main bola semuanya mudah dengan adanya pakaian sukan yang bersesuaian. Nak lari ke mana pun boleh dah, jangan lari rumah ja la nanti risau pulak Mr Husband anda.. Hahaha.. Kalau boleh ajak dia lari sekali teman anda, baru la romantik gitu.

PILIHAN KASUT DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA! HIKING! RUNNING! SEMUANYA JADI MUDAH..

Pilih jangan tak pilih! Tapi sebenarnya ada banyak lagi pilihan lain. siapa cepat dia dapat ye. Sementara stock masih ada la katakan.

Tengok la tu.. Banyak betul kasut sukan dengan pelbagai fungsi dan kualiti. Rambang mata dibuatnya. Aduhai! . Senang la lepas ni nak bersukan, ye la dah ada kelengkapan yang awesome lepastu cantik confirm smooth je pergerakan semasa bersukan bila dah pakai. Bolehlah satu family bersukan sama-sama nanti.  Jadi kena la lock date anda sebelum 17 September ni dan singgah ke tingkat 2, CITTA MALL.

TAWARAN DENGAN HARGA RUNTUH! JATUH! MEMANG RUGI KALAU ANDA TAK GRAB SEKARANG!

Ala! Tengah bulan la sale ni! Belum gaji.. Duit pun banyak lagi nak guna. Jangan bimbang ye. Anda boleh jimat habis-habisan ni! Ada diskaun sampai 50% siap ada promo code lagi buat mereka yang tak dapat hadir ke CITTA MALL tapi still nak grab promotion ni, you all beli online pun boleh. Untunglah la dapat beli-belah tapi dalam masa yang sama dapat saving duit.

BELI ONLINE PUN BOLEH.. SIAP ADA PROMO CODE LAGI TAU! AWESOME SANGAT!

Macam mana nak beli online dan dapatkan diskaun? Mudah je caranya. Hanya singgah di  CITTA MALL dan purchase barangan sukan anda disana sebanyak RM 100 kemudian anda akan dapat voucher untuk shopping di sportsclick.my pulak. Bestkan? Tapi promo code pada voucher hanya sah digunakan untuk pembelian pertama dengan jumlah RM 100++ di sportsclick.my .. Berapa banyak diskaunnya? Anda akan nikmati diskaun bermula dari RM 10 hingga RM 50. Syoknya! Admin sudah.. Anda bila lagi?

Tengok tu ramai orang yang dah serbu jualan dkt tingkat 2, CITTA MALL, Petaling Jaya. Anda bila lagi? Jom dapatkan pakaian sukan yang ada dekat sini, diskaun kaw-kaw!

Jadi tiada alasan lagi untuk anda lepaskan sale yang sedang berlangsung di tingkat 2, CITTA MALL dan dilaman portal sportsclick.my  sebelum 17 September tau! Kini semuanya berada dihujung jarikan? Cuma buat mereka yang gemar window shopping anda boleh singgah ke tingkat 2, CITTA MALL, Petaling Jaya.

 

 

Yang Popular

To Top