Cantik

Poh Kong Ampang Point Tawar Promosi Hebat, Ini Waktu Paling Sesuai Untuk Anda Berhias Sempena Raya!

6.7K
SHARES

Anda yang gilakan barang kemas dan suka berhias, boleh berkunjung ke Poh Kong Ampang Point bermula hari ini hingga Raya nanti kerana mereka mengadakan promosi Purchase with Purchase (PWP) dengan harga runtuh!

Beli barang kemas dan dapat beli lagi satu barang kemas dengan harga lebih murah? Biar betul?

Tawaran ini membolehkan anda membeli rantai dan cincin Poh Kong dengan harga lebih murah berbanding biasa. Memang sesuai lah buat anda yang sedang mengumpul koleksi dan membuat persiapan raya kan? Caranya..

Beli sebarang barang kemas berlian atau permata di Poh Kong dan secara automatik anda layak untuk membeli dua item ini dengan harga eksklusif:

  • Rantai emas putih @ RM99 (NP RM139)
  • Cincin emas kuning @ RM699 (NP RM999)

Bukan itu saja, koleksi sempena Raya pun ada!

Selain promosi PWP, Poh Kong juga memperkenalkan koleksi Raya iaitu Bunga Raya Collection sempena Aidilfitri ini! Lebih 20 koleksi emas 916 boleh dipilih dari motif ‘Bunga Raya’ yang menjadi kebanggan Malaysia selama ini. Anting-anting, cincin, rantai dan banyak lagi aksesori sememangnya cantik-cantik! Boleh lah anda padankan dengan tema dan corak baju raya tahun ini kan?

Beli barang kemas dapat hadiah lagi? Bestnya!

Lagi best jika anda shopping sakan di Poh Kong, satu set ‘Piring Hidangan Eksklusif’ menanti anda. Wah! Cantiknya! Berkilau-kilau macam emas, mesti tetamu korang kagum raya ni kan? Cepat! Sementara stok masih ada! Nak tahu lebih lanjut cara mendapatkannya? Segera kunjungi Poh Kong Ampang Point hujung minggu ini!

Jika anda tidak tahu di mana lokasi Poh Kong Ampang Point, kami sertakan peta dari Google Maps untuk memudahkan anda. Layari Facebook Poh Kong Jewellers untuk mengetahui update terbaru mengenai promosi dan koleksi terbaru dari mereka.

Happy shopping!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×