Famili

Perlindungan Perubatan Serendah RM37, Pelan AXA eMedic Memang Berbaloi!

“Ala, tak perlu medical card sendiri, company punya kan ada” Sesetengah orang berfikir begitu. Mungkin mereka rasa belum ada keperluan. Jangan bila dah ada penyakit, baru nak mohon ya. Masa tu nak menyesal pun tak guna. Ingat tu. 🤒

Kalau sudah berkeluarga dan melibatkan anak-anak, anda pasti rasa betapa perlunya ada medical card ni. Untuk pengetahuan anda, ada medical card ni yang anda boleh beli secara online. Nak memohon pun senang. ✌️ Jom kita kenal apa dia..

AXA eMedic, online medical card pertama di Malaysia

Dalam zaman yang serba canggih, semua benda boleh dapat dengan hujung jari. Kini, anda boleh mohon medical card secara dalam talian dengan AXA eMedic. Kalau anda sedang mencari medical card pertama anda, AXA eMedic adalah pelan paling sesuai buat anda!

Anda pasti tertanya apa faedah insurans yang akan dapat kalau mohon AXA eMedic ni. Dah boleh agak. Hehe. Jom kita tengok apa faedahnya.. 😍

Harga berpatutan untuk semua orang

Paling best, AXA eMedic sesuai untuk mereka yang berusia 15 hari hingga 39 tahun. Sangat sesuai untuk pelajar kolej, pekerja baru, pasangan muda dengan anak dan lain-lain. Ada pelan premium serendah RM37 sebulan untuk liputan RM100,000 bagi setiap orang. Sangat berbaloi!

Online sepenuhnya, tinggal klik saja

AXA eMedic ni sangat special! Anda hanya perlu jawab soalan ringkas, isi maklumat peribadi dan buat bayaran. Ada device yang connect dengan internet, terus boleh guna AXA eMedic. 👍 Syoknya!

Tak perlu medical checkup untuk meluluskannya

Hmm, mesti kena buat medical checkup. Haa, jangan risau! Kami nak beritahu benda yang pasti semua orang suka. Nak mohon AXA eMedic ni, tak perlu buat medical checkup. Anda pun tak perlu bersusah payah ke klinik. Jawab saja soalan ringkas sewaktu mohon tu. Dah siap!

Banyak manfaat kukuh yang anda boleh dapat

Paling penting, banyak manfaat yang anda akan dapat kalau anda mohon AXA eMedic. Antaranya ialah:

  • Perlindungan perbelanjaan hospital di Malaysia sahaja, termasuk pembedahan, ambulans, ICU dan ubat-ubatan.
  • Kemasukan tanpa tunai ke hospital panel AXA. (lihat senarai hospital di sini)
  • Harga bilik hospital dilindungi dengan maksimum RM250 sehari dan pilihan bilik dengan double-bed di kebanyakan hospital.

Bestnya! Sangat berbaloi untuk mohon. Anda hanya perlu tunjuk online medical card AXA eMedic ni, terus dapat akses untuk penjagaan perubatan di hospital. Cepat dan mudah! 😎 Nak tahu cara mohon AXA eMedic ni? Sini kami ajar anda..

Cara mohon AXA eMedic, jangan lupa share ya

Berikut kami kongsikan cara-cara untuk mohon AXA eMedic. Jangan lupa share kat keluarga dan kawan-kawan anda sekali ya. 😋

  1. Klik laman web AXA eMedic ni.
  2. Klik “Let’s Get Started“.
  3. Jawab beberapa soalan ringkas.
  4. Pilih pelan yang anda rasa sesuai dengan bajet anda.
  5. Klik “Proceed“.
  6. Jawab beberapa soalan ringkas.
  7. Isi maklumat peribadi dan cara bayaran. Selesai!

Ala, ada bahagian tak fahamlah. Jangan risau! Pakar eMedic iaitu Michelle dengan senang hati akan bimbing anda sewaktu mohon online medical card tu. Anda hanya perlu Whatsapp Michelle di sini: https://bit.ly/2KvSUiH

Manfaat yang banyak dengan harga berpatutan. Kalau dah tertarik dengan AXA eMedic ni, boleh klik di sini untuk mohon. Lepas tu, ikuti langkah-langkah yang kami beri tadi. Paling penting, anda semua harus jaga kesihatan okay? Mohon cepat tau!

Yang Popular

To Top