Famili

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri Pertama Di Malaysia Mudahkan Urusan Ibu Bapa!

27
SHARES

PASANGAN yang baharu menimang cahaya mata pastinya teruja menerima penambahan ahli dalam keluarga, tambahan kelahiran anak pertama.

Pastinya, pelbagai persiapan dilakukan sempena menjadi ibu bapa baharu, selain bakal meraikan perayaan Aidilfitri tidak lama lagi.

Namun, segala persiapan tidak akan lengkap tanpa Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ yang dilengkapi Sistem Penapisan Puri 4-Peringkat di pasaran.

Sistem Penapisan Puri 4-Peringkat Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ mampu membuang sembilan jenis logam berat dan 99.99 peratus norovirus supaya pengguna dapat minum air bersih dan menikmati rasa air yang dipertingkatkan.

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ mampu menghasilkan tiga suhu air panas iaitu 40, 75 dan 85 darjah celsius yang sesuai untuk pelbagai keperluan.

Suhu air panas 40 darjah celsius sesuai untuk menghasilkan susu bayi, manakala 75 dan 85 darjah celsius masing-masing sesuai untuk menyediakan teh dan kopi panas.

Ia juga dilengkapi fungsi pensterilan automatik menggunakan suhu tinggi automatik pada saluran paip air masuk dan keluar.

Fungsi hebat yang tidak membabitkan sebarang kos itu mampu membersihkan paip keluli tahan karat dalaman dengan membasmi 99.99 peratus kuman hanya dengan satu sentuhan butang.

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ dilengkapi dengan sistem tanpa tangki, justeru pengguna tidak perlu bimbang akan pertumbuhan mikrooranisma malah air yang dihasilkan kekal segar sepanjang masa.

Pakej langganan penapis (layan diri)

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ menawarkan pakej langganan penapis (layan diri) selama tujuh tahun dengan penghantaran penapis gantian ke rumah setiap enam bulan.

Ia merupakan produk pertama di pasaran yang menawarkan pakej langganan penapis (layan diri) bagi memberikan kebebasan kepada pengguna untuk menyelenggara Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ secara sendiri di rumah.

Dengan adanya panduan suara, pengguna akan mendapat arahan langkah demi langkah untuk penukaran penapis. Justeru, pngguna boleh menukar penapis dan menyelenggara Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ dengan mudah.

Hanya pusing dan tarik sahaja untuk menggantikan penapis Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ dengan yang baharu.

Dapatkan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ pada pakej sewaan mampu milik hari ini serendah RM50/sebulan.

Layari laman web LG untuk maklumat lanjut mengenai Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×