Business

Orang Melaka Kena Cepat Kejar!! Jualan Penghabisan Stok senQ Mahkota Parade Hanya Dalam Masa 4 Hari Sahaja… Diskaun Sehingga 69%!

7.6K
SHARES

Rasa nak tambah barang elektrik baru di bulan September? Pasti terkejut kali ini admin ada berita sensasi untuk kongsi dengan anda.  Selama 4 hari, bermula 7 September 2017 hingga 10 September 2017, anda boleh berebut untuk dapatkan promosi barangan elektrik dengan diskaun terhebat sehingga 69% di senQ! Biar betul? Tapi kenapa?

PENGHABISAN STOK!! JANGAN LEPASKAN PELUANG BERHARGA INI…

Oh, tak sangka rupanya senQ akan mengadakan jualan penghabisan stok di senQ Mahkota Parade. Eh, kat Melaka ke? Orang Melaka mesti suka dengar pasal penghabisan stok ini. Mata mesti dah bersinar-sinar je kan?   

Kalau anda nak tahu, selain diskaun sehingga 69%, anda akan dapat percuma ekstra warranty selama 1 tahun. Wow!  Anda juga akan dapat 0% interest sehingga 36 bulan untuk barangan elektrik yang dibeli sewaktu senQ Mahkota Parade Stock Clearance. Haish, yang duduk luar Melaka mesti rasa nak singgah Melaka lepas ni.

Wah, boleh survey harga kat sini! Murah gila…

Tapi anda kena take note perkara ini!  Diskaun hanya pada model terpilih sahaja. Jadi pilih dengan bijak. Kena cepat tau! Promosi juga hanya berlangsung selama 4 hari, bermula 7 September 2017 hingga 10 September 2017. Jangan lupa tu.

Belum habis lagi… Ada tambahan lagi tau. Sempena kempen seamless4u, akan ada pemberian baucer bernilai RM5 juta kepada anda yang membuat pembelian minima sebanyak RM1000 dalam satu resit. Selain itu, ada diskaun super save model hingga 40%. Kempen ini bermula dari 1 September 2017 hingga 30 Nov 2017.  Hihi, bestnya!

Jadi, jangan tunggu lagi. Jom meriahkan lagi senQ Mahkota Parade Stock Clearance dengan kehadiran anda! Ajak keluarga dan kawan-kawan sekali ke senQ Mahkota Parade, Melaka.  Mesti best!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×