Dapur

Nikmati Penghantaran Percuma Untuk Aplikasi HappyFresh Sekarang Juga Dengan 3 Langkah Mudah Ini!

183
SHARES

Dalam situasi sekarang, mendapatkan bahan masakan yang segar merupakan satu proses yang panjang. Kita bukan sahaja perlu beratur menunggu giliran untuk membeli barang keperluan dapur tetapi dalam masa yang sama kita perlu sentiasa menjaga penjarakan sosial dan kebersihan semasa berada diluar.

Kini, dengan adanya HappyFresh anda dah tak perlu buat semua perkara diatas untuk mendapatkan bahan masakan yang segar sebab personal shopper HappyFresh yang akan buat semua tu untuk anda dan mereka ada pelbagai promosi menarik untuk anda semua.

Beli Barangan Dapur Lebih Mudah Dengan HappyFresh!

Anda dah pernah shopping dengan HappyFresh? Belum? Ruginya… HappyFresh merupakan satu platform yang membantu anda mendapatkan barangan masakan atau bahan keperluan dapur secara dalam talian dan dihantar hingga ke pintu rumah anda.

Bukan itu sahaja, anda juga akan menikmati penghantaran percuma dan terima 3000 mata ganjaran bila anda buat 3 langkah mudah dibawah;

1. Log masuk dan daftar akaun HappyFresh anda dan pilih barang dapur yang anda nak beli.

2. Belanja minima RM 30

3. Checkout barangan anda dan masukkan kod promo MYFIRSTFD untuk menikmati penghantaran percuma dan terima 3000 mata ganjaran secara automatik.

**Tertakluk pada termas & syarat
**Sah untuk pengguna kali pertama

Jadi, anda dah tak perlu nak keluar atau kirim pesanan anda pada adik, kakak, abang atau jiran. Buat sahaja pesanan di HappyFresh. Mudah!

Lagipun, HappyFresh tidak mengenakan caj yang tinggi untuk proses penghantaran bagi pelanggan setia mereka. Caj yang dikenakan adalah  standard  berdasarkan jarak tempat tinggal anda.

Lagipun, personal shopper HappyFresh kan ada untuk bantu dapatkan bahan-bahan yang terbaik bersesuaian dengan kehendak anda. Jangan risau, mereka ni semua telah mendapat latihan khusus.

Bagi anda yang menjalani kuarantin, penulis syorkan anda guna perkhidmatan HappyFresh untuk dapatkan barangan keperluan dapur sebab ianya lebih mudah dan selamat untuk semua orang.

Harga Berpatutan Sama Macam Di Kedai & Pasar Raya!

Selain itu, apa yang menarik mengenai HappyFresh ialah harga yang ditawarkan mereka sama macam dekat kedai dan pasar raya. Walaupun, mereka sediakan khidmat personal shopper untuk kita tetapi mereka memang tak naikkan harga bahkan kalau anda bernasib baik, anda oleh dapat barangan di HappyFresh dengan harga yang lebih murah sebab mereka ada banyak promosi eksklusif untuk pelanggan mereka.

Best kan beli barang dapur dengan HappyFresh? Dah la mudah, harga murah siap ada promosi eksklusif pulak tu.

Bukan itu sahaja, proses pembayaran di HappyFresh juga senang dan banyak pilihan. Anda boleh bayar secara perbankan dalam talian, kad debit, kad kredit mahupun menggunakan e-Wallet. Semuanya HappyFresh terima sebab nak mudahkan urusan anda.

Lebih Mudah Shopping Dengan Aplikasi HappyFresh.

Jangan lupa muat turun aplikasi HappyFresh kerana dengan adanya aplikasi ini, proses membuat pesanan jadi lebih mudah dan menyeronokkan. Disamping itu, mereka ada banyak promosi dan ganjaran yang anda akan terima bila mendaftar sebagai pelanggan mereka. Melalui aplikasi ini juga, anda boleh track tarikh dan masa pesanan anda akan dihantar. Jadi, anda boleh plan masa untuk terima pesanan tersebut.

Di HappyFresh hanya satu pesanan diperlukan untuk mendapatkan barangan keperluan dapur anda. Jangan bimbang mereka sentiasa memberikan yang terbaik.

Layari https://www.happyfresh.com/my/faq/ untuk maklumat lanjut mengenai HappyFresh dan jangan lupa untuk muat turun aplikasi HappyFresh sekarang juga. Link muat turun seperti dibawah:

IOS: HappyFresh

Android: HappyFresh

Website Pesanan: HappyFresh

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×