Advertorial

Nikmati Pelbagai Ganjaran Sempena Hari Raya Dengan WeChat Pay, Khas Di Starbucks & Hari-Hari!

7.7K
SHARES

Tinggal beberapa hari saja lagi untuk kita menyambut Hari Raya Aidilfitri. Wow, tak sabarnya nak pakai baju sedondon satu family. Saat yang paling dinanti mestilah di pagi raya. Nak makan rendang, ketupat, kuih-muih, lemang, nasi dagang, minum kopi eh kalau nak kira memang banyaklah hidangan pagi raya. Anda semua macam mana? Excited tak nak raya tu.

Sebenarnya WeChat Pay ada tawaran hebat untuk anda di Starbucks dan Hari-Hari tau. Haa…yang mana belum buat persiapan tu boleh gunakan aplikasi WeChat Pay untuk mebuat pembelian. Paling menarik anda boleh dapat kupon tau. Wow, syoknya!

Jom dapatkan kupon khas di Starbucks & Hari-Hari

Penggemar kopi di Starbucks mesti teruja kan dengan kupon khas ni. Eh yang suka shopping di Hari-Hari pun apa kurangnya, memang dah macam cacing kepanasan dah dengan adanya kupon ni. Maklumlah pakaian di Hari-Hari ni semua murah-murah belaka. Hanya dengan WeChat Pay je berikan tawaran seperti ini okay.

Paling seronok, anda akan menerima ganjaran sebaik saja anda log masuk ke laman Facebook rasmi WeChat Pay tau. Berikut adalah cara mudah untuk anda nikmati dan menerima kupon dalam dompet WeChat Pay:

  1. Pertama, log masuk ke laman FB rasmi WeChat Pay. Scroll ke bawah di mana anda akan menemui kod bar Hari-Hari untuk diimbas.
  2. Imbas kod QR untuk menerima kupon tunai RM5 yang anda boleh gunakan dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM10.
  3. Bagi promo Starbucks, pengguna dapat menikmati potongan sebanyak RM5 daripada harga minuman mereka pada bila-bila masa apabila mereka membelanjakan RM8. Cuma kunjungi Starbucks terdekat dan tebus hadiah anda.

Cara Menebus Baucer Starbucks & Hari-Hari 

Starbucks:

 

Hari-Hari:

Shake & Menangi Lebih Banyak Kupon. Menariknya!

Untuk peluang mendapatkan kupon tambahan bernilai sehingga RM9.90, anda perlu berbelanja minimum RM8 di Starbucks atau RM10 di Hari-Hari dan pengguna boleh menantikan Shake Bonus daripada WeChat Pay.

Setiap kupon adalah sah selama 14 hari dari hari ia diterima dan hanya satu kupon boleh digunakan untuk satu transaksi tau. Sekiranya anda mengumpul lebih daripada satu kupon dalam dompet WeChat Pay, kupon yang mempunyai nilai tertinggi akan digunakan terlebih dahulu.

Manakala kupon yang akan tamat tempoh akan digunakan terlebih dahulu jika pengguna mempunyai lebih daripada satu kupon dengan nilai yang sama.

Bagi anda yang memenangi kupon, nilai kupon akan ditambah kepada kredit sedia ada dalam dompet WeChat Pay. Jangan lupa untuk ‘membuka’ kupon tersebut, kalau tak nanti expired pula!

Jom Hantarkan ‘Duit Raya’ Kepada yang Tersayang Melalui WeChat Pay

Haa..yang jauh di perantauan dan tidak dapat untuk sama-sama menyambut lebaran bersama keluarga, anda tak perlu sedih okay. Anda boleh mengekalkan tradisi memberikan ‘Duit Raya‘ kepada keluarga dan saudara-mara. Tapi bagaimana ye? Mudah saja dengan aplikasi WeChat Pay. Anda tak perlu risau lagi tentang sampul raya apabila segala-galanya kini berada di hujung jari je. Pejam mata pun boleh buat!

Panduan Langkah-demi-Langkah Duit Raya

Untuk Menghantar

  1. Pilih siapa yang akan menerima Duit Raya daripada anda dan pilih ciri Paket Wang pada aplikasi WeChat anda
  2. Masukkan jumlah yang ingin anda hantar dan sertakan mesej khas buat insan tersayang anda
  3. Pilih sampul Paket Wang anda
  4. Hantarkan Duit Raya anda
  5. Penerima kini boleh membuka paket wang mereka dan amaun itu akan ditambah kepada kredit sedia ada mereka

Duit Raya Diterima

  1. Setelah anda menerima Duit Raya anda, klik tab buka
  2. Taraaa! Anda telah menerima Duit Raya anda.

Aplikasi ini boleh dimuat turun sekarang untuk pengguna Android dan iOS. Cepat-cepat download di WeChat.com untuk dapatkan tawaran hebat ini . Jangan lupa untuk layari Facebook WeChat Pay untuk sebarang info terkini.

Most Popular

Waktu Solat

1 January 2017, Thursday
Subuh
00:00am
Syuruk
00:00am
Zuhur
00:00am
Asar
00:00am
Maghrib
00:00am
Isyak
00:00am

Waktu Solat Ini Dibawakan Oleh
Waktu Solat Malaysia

To Top