Rakyat

Nak Bangunkan Orang Sahur Punya Pasal, 4 Pemuda Terkejut Disimbah Air!

5
SHARES
video klip viral indonesia

Di Indonesia, sebuah klip video viral di media sosial  kerana memaparkan situasi empat pemuda yang disimbah air ketika meronda di sekitar kawasan perumahan untuk mengejutkan penduduk bangun bersahur, lapor laman berita Suara.com.

Oleh yang demikian, seorang penduduk di kawasan perumahan tersebut tidak ketinggalan untuk mengambil video mereka lalu  dimuat naik pada akaun Instagram @indoviral8.

Baca juga: [VIDEO] “Buat Hal Lah….”- Diam Selepas Mandi, Rupanya Anak Masuk Sangkar Kucing!

TERKEJUT DI SIMBAH AIR KERANA TIDAK BANGUN SAHUR

video viral disimbah air

Menerusi video berkenaan, kelihatan Mereka meletakkan gendang yang besar itu betul-betul di hadapan pintu sebuah rumah lalu memukulnya dengan kuat lalu empat remaja lelaki tersebut sedang memukul gendang yang diletakkan di sebatang lorong jalan.

Tidak lama kemudian, penghuni rumah tersebut membuka pintu rumahnya lalu menyimbah air ke arah empat remaja lelaki terbabit.

Pemilik rumah itu kelihatan mengeluarkan kata-kata yang memarahi tindakan empat remaja terbabit sebelum mereka beredar dari lokasi tersebut.

Video itu mendapat perhatian netizen di ruangan komen. Antaranya adalah, “Salah cara kejut sahur. Cukup sekadar keliling kawasan, tidak perlu berada di satu tempat,” tulis seorang netizen.

“Sebenarnya boleh sahaja keluar rumah dan cakap, tidak perlu menyimbah air,” komen netizen lain.

Video penuh:

Sumber: Instagram @indoviral8

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×