Famili

Menangi Hadiah Istimewa, Nikmati Ganjaran Hebat Sehingga RM500,000 & Jualan 3 Hari Nike Storewide di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Pejam celik pejam celik, dah bulan puasa dah ye. So far macam puasa anda semua? Masih di zon yang selesa atau terus kelam-kabut dengan anak-anak? Biasalah, jadi parent yang hebat perlukan kesabaran yang tinggi. Betul tak? Puasa puasa jugak, persiapan raya semua dah ready ke? Haa dalam sibuk beribadah, jangan lupa untuk siapkan persiapan untuk raya ye.

Anda mesti nak tunggu sale baru nak membeli-belah untuk raya kan? Untuk pengetahuan anda semua, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang kini menawarkan diskaun yang tak masuk akal tau. Nak tahu apa? Nah min kongsikan untuk anda semua!

Ini masa yang tepat untuk luang masa bersama keluarga di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Dah buntu nak bawak anak-anak shopping kat mana? Apa kata anda ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Bukan saja ada pelbagai rangkaian kedai, malah terdapat promosi yang hebat tau. Mak-mak kat luar sana jangan risau, anda semua tak perlu spend banyak pun di sini. Boleh jimat!

Aduh! Tapi ada kedai apa je di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ni kan. Hmm. Haa terdapat pelbagai kedai berjenama tau kat sini. Antaranya ialah Jelly BunnyUnder ArmourAdidas, Timberland, Diadora, Pandora, MNB dan banyak lagi.

Meriahnya shopping raya tahun ni wei! Melaram habis lah raya nanti dengan pakaian branded. Yelah dah alang-alang Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ada promosi ni kan.

Hadiah menarik dan diskaun sehingga 90% menanti anda!

Di bulan Ramadan ini, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang menawarkan diskaun sehingga 90% tau. Wah memang berbaloi ni. Terdapat pelbagai kedai barangan berjenama di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang yang bersama-sama menyambut bulan puasa sekaligus menawarkan diskaun yang betul-betul menarik.

Nak tahu apa yang lagi istimewa. Haa dah penat shopping tu ada lagi ganjaran cashback tau bila korang berbelanja sebanyak RM200. Jangan lupa promosi ini bermula 18-22 Mei, 25-26 Mei, 1-2 Jun, 5-6 Jun dan 8-9 Jun 2019 tau. Ish tak sabarnya!

Jom sertai Peraduan ‘Spend & Win’ Sekarang!

Bukan itu saja, ini lagi satu peluang yang anda tak boleh lepaskan. Anda berpeluang memenangi Vespa atau motosikal Honda! Bukan satu, tapi ada 12 motosikal baru menanti anda. Tapi macam mana nak menang? Senang saja. Anda perlu berbelanja sebanyak maksimum RM300 dalam 2 resit tau.

Woww, memang tak senang duduk kan. Barulah meriah, dah dapat baju raya baru! Eh, motosikal pun baru. Barulah jiran sebelah asyik menjeling je. Jangan lupa peraduan ini bermula 1 Mei hingga 9 Jun 2019 tau.

Friends & Family Sale‘ khas untuk anda menghargai insan tersayang!

Ini paling menarik, di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang akan ada jualan khas buat keluarga dan rakan-rakan tau. Haa.. dah macam orang mengantuk disorongkan bantal. Orang kata ini lah masa yang tepat untuk anda appreciate keluarga atau member anda yang ada bila anda susah dan senang. Sale ini bermula 18 Mei hingga 22 Mei 2019 tau.

Wow! ada banyak lagi ganjaran dan tawaran yang menarik untuk anda

Peminat tegar barangan berjenama seperti Nike mesti dah tak keruan kan. Iyelah Nike di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ada sale wei! Take note ye sale ini bermula 17 Mei hingga 19 Mei 2019 okay. Yang penting ada 30% off tau. Memang kena pergi serbu cepat-cepat ni!

Selain itu, anda semua juga boleh menikmati free parking tau! Haa berbaloi betul shopping di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ni. Anda juga boleh cuba permainan Spin & Win tau. Lah dah ada diskaun, nak bagi hadiah percuma pulak!

Anda dah tak perlu pening nak cari mana sampul raya, anda berbelanja je di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang tau! Untuk info lanjut anda boleh kunjungi link ini.

WEBSITE : Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

FACEBOOK : Mitsui Outlet Park KLIA Sepang 

*tertakluk terma & syarat

 

Most Popular

Waktu Solat

1 January 2017, Thursday
Subuh
00:00am
Syuruk
00:00am
Zuhur
00:00am
Asar
00:00am
Maghrib
00:00am
Isyak
00:00am

Waktu Solat Ini Dibawakan Oleh
Waktu Solat Malaysia

To Top