Famili

Mampu Berada 1000 Kaki Di Bawah Permukaan Air, Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono Teman Diving Anda!

7K
SHARES

Kebanyakan jam dipasaran tidak memiliki fungsi kalis air apatah lagi mampu bertahan pada kedalaman sehingga 1000 kaki dibawah air. Hal ini demikian kerana, kebanyakan jam tangan tidak direka untuk menampung tekanan udara yang tinggi dibawah permukaan air.

Disebabkan hal inilah, Tissot mengambil inisiatif menghasilkan jam tangan tahan lasak serta mampu berada pada kedalaman 1000 kaki dibawah permukaan air bagi memenuhi permintaan para penggemar sukan berisiko itu.

Tahan Lasak Di Bawah Permukaan Air, Segak Digayakan Di Daratan!

Berbeza dengan jam tangan keluaran Tissot sebelumnya, Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono ini merupakan sebuah jam tangan yang direka khas untuk digayakan oleh sesiapa sahaja tetapi juga boleh digunakan ketika melakukan aktiviti air seperti snorkeling dan diving.

Rekaannya yang elegan namun sporty membuatkan Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono sesuai digayakan kemana-mana sahaja. Tak kisah ketika bersukan, pergi ke acara-acara formal mahupun ketika menghadiri party.

Kemampuan Luar Biasa… Lain Dari Yang lain! Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono mengancam!

Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono juga memiliki body penuh 316L stainless steel selain turut dilengkapi dengan crown dan bahagian belakang yang di skru penuh. Maka, tak hairanlah jam tangan ini ianya boleh digunakan dibawah permukaan air.

Cukup Sesuai Digunakan Ketika Menyelam!

Jika anda seorang penyelam, jam ini cukup sesuai digunakan kerana ianya memiliki kebolehbacaan yang tinggi kerana muka jam tangan Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono bersifat luminiscent dan bercahaya jika berada dikawasan gelap.

Tambahan pula, ianya dilengkapi dengan sistem bacaan antara minit sehingga 20 minit dengan rotation 5 minit bagi setiap satu pusingan. Jadi, ini memudahkan penyelam untuk membuat kiraan tempoh mereka boleh berada dibawah permukaan air.

Sesuai digayakan oleh semua peringkat umur, ianya merubah imej pemakai daripada seorang yang biasa-biasa kepada seorang yang kelihatan segak bergaya. Paling penting, kualitinya terjamin kerana ianya merupakan jam tangan keluaran jenama Tissot yang terkenal di Swiss serta cukup berpengalaman dalam pembuatan jam tangan sejak tahun 1853 lagi.

Berminat dan nak tahu lebih lanjut mengenai jam tangan Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono? Korang boleh klik sini <<< https://www.tissotwatches.com/en-my/ >>>

Untuk pembelian secara dalam talian, anda hanya perlu klik link yang disediakan dibawah:

Shopee: Tissot official Store

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×