Hebahan

Lawati Gamuda Land Virtual Experience Gallery! Ada Bonus Deals, Gold Rewards dan Shopee Deals!

126
SHARES

Pergerakkan yang agak terbatas ketika ini membuatkan banyak urusan harian sedikit sebanyak terganggu. Online plaform merupakan cara terbaik untuk menyelesaikan urusan-urusan tertunggak.

Rata-rata pengusaha berhempas-pulas memikirkan cara terbaik untuk memudahkan urusan pelanggan dan Gamuda Land tidak terkecuali!

Mesti ramai antara anda semua yang tidak dapat mengunjungi galeri jualan dan melakukan proses pembelian rumah, bukan? Justeru, Gamuda Land bawakan galeri jualan kepada anda!

Anda juga berpeluang untuk menikmati Bonus Deals, Gold Rewards dan Shopee Deals! Menariknya! Tapi, macam mana Gamuda Land nak buat?

Hanya lawati Website Gamuda Land Virtual Experience Gallery!

Gamuda Land Virtual Experience Gallery ni memang menarik betul! Hanya klik je mengikut arahan yang diberi dan anda akan dapat lawatan lengkap di galeri jualan mereka. Yang paling menarik, anda boleh terus beli rumah impian secara dalam talian! Bestnya!! Senang betul!

Bermula dengan viewing rumah sehinggalah booking, semua proses ini boleh dilakukan secara dalam talian. Dengan cara ini, anda tidak perlu keluar dan dapat menjaga SOP ketika PKP sedang berlangsung. Lebih selamat la kan?

Klik di SINI dan alami sendiri pengalaman menarik di Gamuda Land Virtual Experience Gallery. Siap ada game menarik yang anda boleh main!

Terdapat beberapa pilihan projek yang boleh dipilih bila anda ke Gamuda Land Virtual Experience Gallery ni!

Selain itu, galeri jualan maya ini juga lebih fleksibel. Anda boleh melakukan lawatan mengikut masa anda dan jika tidak sempat menghabiskan lawatan, anda boleh sambung bila ada masa lapang. Senang betul, tak perlu nak bersesak-sesak ke sales gallery.

Gamuda Land Virtual Experience Gallery juga dilengkapi dengan live chat! Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh terus chat dekat bawah tu tau! Sama macam ada dekat galeri jualan, semuanya mudah dan boleh diakses.

Peluang mendapatkan tawaran istimewa Tahun Baru Cina!

Bukan sahaja mudah tapi anda juga berpeluang untuk mendapatkan tawaran Tahun Baru Cina yang istimewa ini! Ada tiga tawaran menanti anda tau.

Dengan Bonus Deals, anda berpeluang untuk mendapatkan sehingga RM88,888* penjimatan bila membuat tempahan ketika tawaran ini berlangsung!

*Untuk unit yang terhad dan hartanah yang terpilih sahaja. Tertakluk kepada terma dan syarat

Anda juga berpeluang untuk gandakan pelaburan anda dengan Gold Rewards sehingga RM9,000 pelaburan emas di Bank Muamalat i-Gold Account* menjadikan anda mempunyai pelaburan emas dan juga hartanah!

Tak terhenti di situ, anda juga berpeluang mendapatkan Shopee Deals yang bernilai RM8,888. Anda hanya perlu beli baucar rebat Gamuda bernilai RM8.80 di Shopee Online! Rebat ini merupakan rebat tambahan tau!

Memang terbaiklah Gamuda Land! Macam-macam deals hebat diberikan untuk memastikan pembeli dapat yang terbaik!

Jadi, apa tunggu lagi? Jom lawati Gamuda Land Virtual Experience Gallery sekarang dan rebut tawaran menarik hari ini! Maklumat lanjut boleh klik dekat SINI!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×