Famili

Jualan Gudang Barangan Sukan Dan Fesyen Oleh RSH, Ada Diskaun Sehingga 80% Sempena Raya!

Bagaimana persiapan raya untuk tahun ni? Bila cakap pasal persiapan raya, banyak hal nak kena settle! Dari segi persiapan rumah, persiapan diri, kuih raya, duit raya dan macam-macam lagilah. Semua benda mesti nak lengkap, baru seronok nak raya.

Selain baju raya, tudung raya dan beg raya, kasut pun orang nak beli baru juga sempena raya! Barulah nampak semangat nak beraya tu. Haa, ada berita best nak bagitahu. Nak tahu apa dia? Meh tengok sini..

Royal Sporting House, kedai barangan sukan dan fesyen

Anda tahu tentang Royal Sporting House yang dikenali sebagai RSH? RSH ni merupakan kedai barangan sukan dan fesyen. Lelaki mesti tahu pasal kedai ni. Favourite mereka! Kalau mereka nampak kedai ni, tak singgah memang tak sah.

Jualan Gudang Mega RSH, super hebat!

Haa, inilah berita best! RSH akan mengadakan Jualan Gudang Mega RSH di Viva Expo Hall bermula dari 6 Jun 2018 hingga 10 Jun 2018, jam 10 pagi hingga 9 malam. Wow! Kalau tengah cari kasut raya tu, anda wajib datang sini. Rugi kalau tak datang sebab..

Promosi besar-besaran dengan diskaun sehingga 80%

 

Jangan lupa bawa duit lebih sikit. Sebab promosi besar-besaran oleh RSH ni memang tak boleh tolak langsung. Anda boleh dapatkan barangan yang ditawarkan dengan diskaun sehingga 80%! Bolehlah borong habis untuk raya ni. Wee..

Paling menarik tentang Jualan Gudang Mega RSH, jenama yang ditawarkan hebat-hebat belaka tau. Antara jenama hebat yang ada ialah Nike, Adidas, Reebok, Puma dan banyak lagi. Dah la ada diskaun banyak, jenama hebat pula tu. Memang power!

Tengok sini kalau nak tengok barang-barang yang ditawarkan. Bolehlah anda cuci mata dulu okay? Dah tengok sini, nanti bolehlah cari barangan raya yang korang perlu sewaktu Jualan Gudang Mega RSH. Banyak betul barangan yang ada. Syoknya!

Nah info tentang event ini untuk anda. Jangan lupa screenshot dan share kat Whatsapp group dengan family dan kawan-kawan ya.

  • Acara : Jualan Gudang Mega RSH
  • Tarikh : 6 Jun 2018 hingga 10 Jun 2018
  • Masa : 10 pagi hingga 9 malam
  • Tempat : Viva Home, Expo Hall, Hall 2, Level 2 (Waze: http://waze.to/?sd=U.RCEBBjRB3rM)

Jom serang RSH di Viva Expo Hall. Event ni takkan meriah kalau anda tak ada tau. Mesti lagi heboh! Kalau nak perkembangan terkini daripada RSH, boleh like dan follow Facebook Royal Sporting House Malaysia di bawah ni okay?

Sekian, selamat shopping untuk raya!

Most Popular

To Top