Pilihan Editor

Jom Meriahkan Sambutan Tahun Baru Cina Bersama Chin Hin Property! Boleh Menang RM2,888! Ada Banyak Aktiviti Lagi!

Anda tahu tak sempena Tahun Baru Cina yang akan datang Chin Hin Property nak buat sambutan secara besar-besaran pada 21 Januari nanti. Acara ini merupakan acara terbesar yang mereka pernah anjurkan. Lebih menarik anda boleh menang baucer bernilai RM 2,888 pada hari tersebut..

MENANG BAUCER RM 2,888!

>>>Untuk pendaftaran klik sini! 

Macam mana nak menang baucer tersebut? Ha! Mudah je… Anda hanya perlu singgah ke page rasmi mereka, daftar dan jawab 2 soalan mudah dibawah. Kemudian pada 21 Januari nanti make sure anda datang ke galeri jualan dan tebus baucer anda. Baucer ni eksklusif ! Hanya boleh tebus pada hari tersebut sahaja.

** Termaktub pada terma dan syarat.

BANYAK AKTIVITI! ADA TARIAN SINGA & HI-TEA…

Selain itu, pada hari tersebut juga akan ada tarian singa sempena Tahun Baru Cina. Tapi ini bukan tarian singa yang biasa-biasa ye. Tarian singa ini bakal dipersembahkan oleh Juara Tarian Singa Peringkat Kebangsaan sebanyak 3 kali berturut-turut iaitu kumpulan tarian Singa Hong Teik Lion Dance Troupe, kumpulan tarian singa ternama negara. Confirm anda akan terpukau bila tengok tarian mereka. Juara dunia kot.. Admin sendiri pun tak sabar nak tengok.

Ada banyak aktiviti menarik yang anda boleh join dekat sana macam buat tanglung, dan pelbagai aktiviti lain untuk kanak-kanak. Siap ada Salmon Yee Sang lagi! Tak dilupakan juga door gift istimewa untuk anda. Inilah cara Chin Hin Property meraikan dan menghargai anda semua. Semoga sambutan Tahun Baru Cina mereka lebih meriah dengan kehadiran anda.

ADA MAKAN-MAKAN! DI JAMIN HALAL…

Jangan tak tahu… Khas untuk event yang julung kalinya diadakan ni, pihak Chin Hin Property siap sediakan makanan. Buffet lagi! Ianya merangkumi makan tengah hari, dan Hi- Tea.  Jangan bimbang makanan yang disediakan halal okay! Menarik kan? Ini yang buatkan sambutan Tahun Baru Cina bersama Chin Hin Property cukup berbeza berbanding dengan yang lain.

SYARIKAT BERPRESTASI TINGGI!

Mungkin ramai yang belum tahu Chin Hin Group sebenarnya dah ditubuhkan sejak tahun 1974. Mereka antara syarikat tempatan yang telah berjaya disenaraikan di dalam Bursa Saham Negara pada tahun 2016. Kalau anda nak tahu projek terbaru adalah AERA

AERA JANGKAUAN MASA HADAPAN!

Projek AERA ni bukan projek sebarangan… Ianya merupakan servis apartment 2- 3 bilik yang lengkap dengan pelbagai fasiliti dan kemudahan. Apartment ini lengkap dengan kolam renang, gim, perpustakaan, kawasan rekreasi kanak-kanak termasuk gelanggang futsal & squash serta mini teater. Jangan risau! Ianya kawasan mesra penduduk sebab ada CCTV dan juga ada security guard 24 jam. So confirm anda akan rasa selamat je.

Memiliki tasik seluas 2 ekar, lengkap dengan track jogging jelas membuktikan bahawa aktiviti riadah tidak sepatutnya diabaikan walaupun, anda berada di tengah-tengah bandar. Disini anda boleh berkelah dan buat pelbagai aktiviti riadah yang lain seperti taichi, yoga dan sebagainya. Mereka juga berikan anda 2 parkir kereta. Bestkan?

MUDAH AKSES! SENANG NAK KEMANA-MANA.

Apa yang buat AERA berbaloi untuk dimiliki ialah kawasannya yang berdekatan dengan stesen KTM, Bandar Sunway, Subang Jaya dan juga Puchong. Lebih menarik bila ianya terletak berdekat dengan 4 lebuh raya utama Kuala Lumpur iaitu, NPE, LDP, Federal Highway dan Highway KESAS. Kalau setakat anda nak keluar shopping, hantar dan ambik anak sekolah memang tak jadi masalah terutamanya bagi mereka yang bekerjaya.

Jangan tak tahu pulak kawasan nie memang dekat sangat beberapa Universiti Kolej tersohor negara seperti Sunway University, Taylor’s University, Monash University dan Inti University. Selain tu, ada banyak lagi kemudahan lain seperti  kemudahan kesihatan, pasar raya, kompleks membeli belah dan banyak lagi.

Kalau anda berkenan & minat nak booking pada hari tersebut, anda boleh je terus booking. Tak ada masalah. Booking fee yang dikenakan cuma RM 1000 sahaja. Sebab tu anda kena singgah sendiri ke galeri Jualan Chin Hin Property. Nak tanya apa pun boleh disana. Jom layan video ni dulu. Baru la anda dapat pencerahan yang sepatutnya.

Nampak tak? AERA bukan sekadar projek perumahan biasa. Sebaliknya, ia mengenai keperluan & kebajikan anda sebagai pelanggan mereka. Nak tahu lebih detail? Jom klik sini!

 Facebook

 Website Aera Projek

 

Yang Popular

To Top