Advertorial

Ini Cara Mudah Untuk Anda Raih Pendapatan Sampingan Di Bulan Ramadan. Mesti Cuba!

11.6K
SHARES

Bulan Ramadan dah nak dekat.  Biasanya waktu ni ramai nak mencari pendapatan lebih. Iyee tak? Haa.. Kalau anda bercadang nak berniaga di bazar Ramadan tapi tak pasti nak jual apa, meh sini min kongsi resipi ice blended dan aiskrim yang sangat mudah.

Mana tahu boleh bantu anda untuk jana pendapatan lebih. Nak buat sendiri di rumah untuk birthday party atau kenduri-kendara pun boleh tau! 5 minit je dah siap! Senang sangat!

ICEBLENDED TANPA GULA TAMBAHAN, SEMUA DALAM 1 BAHAN

Bahan-bahan yang diperlukan tak banyak dan sangat senang untuk disediakan. 5 minit je dah siap tau! Agak-agak kalau rasa panas tu, boleh terus buat iceblended. Yang penting anda perlu ada Iceblended & Milkshake MIX-LAH.

BAHAN-BAHAN & CARA PENYEDIAAN ICEBLENDED :

Bagi anda yang nakkan lebih rasa manis, boleh tambah susu pekat atau gula. Kemudian, hiaslah iceblended anda mengikut kreativiti.

BAHAN-BAHAN & CARA PENYEDIAAN MILKSHAKE :

Tiga langkah mudah, anda dah boleh dapat milkshake yang sedap. Hanya campurkan Iceblended & Milkshake MIX-LAH bersama air dan ais saja!

BAHAN-BAHAN & CARA PENYEDIAAN AISKRIM :

  1. Ice-cream maker
  2. 100g Iceblended & Milkshake MIX-LAH
  3. 250ml krim
  4. 50ml-100ml air

GUNA ICEBLENDED & MILKSHAKE MIX-LAH JE!

Haa semua ini menggunakan serbuk Iceblended & Milkshake MIX-LAH saja! Apa yang specialnya, Iceblended & Milkshake MIX-LAH dah tak perlu tambah gula atau perisa tambahan yang lain. Semua dah ada dalam satu paket, senang dan mudah disediakan. Produk ini berkualiti, dijamin HALAL dan disahkan oleh HACCP dan GMP.

Rasanya yang berkrim dan manis, memang confirm sedap! Bukan anak-anak saja, anda juga pasti suka dengan aroma kopi coklat Frappe. Ala-ala bau kopi di kafe terkenal gitu. Yang nak meniaga di bazar Ramadan tu jangan lepaskan peluang tau! Jom cuba!

BERWAJAH BARU DENGAN PELBAGAI PERISA LAZAT. BESTNYA!

Haa.. Anda jangan tak tahu yang Iceblended & Milkshake MIX-LAH dah berwajah baru tau! Setiap paket mempunyai berat sebanyak 1kg dan tempoh penggunaanya dalam masa 24 bulan. Tahan lama dan berbaloi sangat.

Ada lebih 30 perisa dan semuanya sedap. Kat bawah admin listkan antara perisa bestseller yang anda mesti cuba.

  • Chocolate
  • Mocha
  • Vanilla
  • Durian
  • Cappuccino
  • Latte
  • Strawberry
  • Green Tea Latte
  • Mango
  • Tiramisu
  • Thai Milk Tea

SHARE & BERPELUANG MENANG HADIAH EKSKLUSIF

Khas untuk pembaca SirapLimau, anda berpeluang untuk menang hadiah eksklusif bernilai RM20 sempena awal Ramadan. Caranya senang je!

  1. Kongsikan post ini di Facebook anda bermula 3 April hingga 30 April 2019
  2. Komen perisa yang anda minat di bawah post tadi
  3. Like Facebook page GFB Food

50 pembaca bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah daripada GFB Food. Anda jangan lepaskan peluang ni ye!

*Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mei 2019 

Jom cuba buat hari ini! Anda boleh dapatkan Iceblended & Milkshake MIX-LAH dari kedai-kedai bakery seluruh Malaysia atau di Shopee. .

FB: https://www.facebook.com/Mygbfood

Website: www.gfbfood.com

Most Popular

To Top