Famili

“Dari Roti Ke Hati”- Saksikan Filem DOH, Tayangan Eksklusif Mulai 16 September Di Tonton!

7
SHARES
filem "doh"

Masanya telah tiba untuk pengalaman menonton yang tidak dapat dilupakan! Jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan filem “Doh” secara eksklusif di platform Tonton pada 16 September ini.

Sebuah filem arahan direktor yang berpengalaman dalam industri hiburan, Arif Zulkarnain dan Haris M. Nor ini dijangka akan memukau penonton dengan plot dan kejutan yang tidak disangka-sangka.

FILEM “DOH” – DARI ROTI, TURUN KE HATI ANDA

filem "doh"

“Doh” berkisar perjalanan Faiz yang tersepit dengan tanggungjawab dalam menerajui bakeri yang diwarisi dari bapanya dan cabaran dengan kehadiran pesaing moden yang berjaya menarik perhatian pelanggan yang semakin kurang di kawasan tersebut.

Menariknya filem ini, ia mempunyai elemen yang menggabungkan keunikan tradisi dan inovasi, selain menyentuh tema keluarga yang sangat bermakna.

Malah, kurang serinya filem “Doh” ini jika tidak dibintangi barisan pelakon berbakat seperti Syafiq Kyle, Sherlyn Seo, Aida Amron, Fariz Isqandar, Fabian Loo, dan ramai lagi. Dengan kehadiran mereka, setiap detik dalam filem ini akan menghidupkan suasana bersama jaminan persembahan luar biasa yang akan diberikan.

Justeru itu, jangan lupa strim di platform Tonton anda secara eksklusif dengan melanggan Tonton pada harga serendah RM9.90 sebulan. Anda juga boleh muat turun aplikasi Tonton melalui Google Play atau App Store, atau layari www.tonton.com.my untuk pengalaman hiburan terbaik.

Ikuti perkembangan terkini Tonton di media sosial menggunakan tanda pagar #Tonton, #Doh, #DariRotiKeHati dan #ManisPahitBersama.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×