Kewangan

Diskaun 50%! Ganti Perkakasan Rumah Untuk Raya Ni Bukan Satu Masalah Lagi!

7.4K
SHARES

🎵 Suasana hari raya, walau di mana pun jua, memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa 🎵

Eh! Menyanyi lagu raya pulak. Mentang-mentanglah nak raya tak lama lagi. Excited lain macam je rasa. Dah nak raya macam ni memang banyak gila sale dari pakaian, kasut, langsir, peralatan rumah dan pelbagai lagi lah!

Bagi sesetengah orang, inilah masa terbaik nak hias rumah, ganti perkakasan lama dan ada yang ambil kesempatan buat renovation rumah. Beli barang sendiri, then upah pekerja je. Lagi jimat!

Lagi Jimat Dengan H Trend Bathroom Centre!

Nak lagi jimat, beli je perkakasan rumah yang anda nak tukar tu di H Trend Bathroom Centre. Mereka ada sale kaw-kaw bermula 23 hingga 26 Mei ini! Pelbagai perkakasan rumah anda boleh dapat dekat sana. Cakap je anda nak cari apa, perkakasan dapur? Peralatan bilik air? Semua ada!

Daripada dapur, kitchen hood, singki, bath tub, mangkuk tandas, paip air, water heater, kabinet bilik air, kipas siling, kipas siling dengan lampu! Ha! Pilih, jangan tak pilih!

Diskaun Sehingga 50%!

Banyak pilihan tu mungkin sesuatu yang biasa bagi anda? Tapi apa yang luar biasanya ialah diskaun 50% yang ditawarkan oleh H Trend Bathroom Centre untuk produk mereka memang dahsyat. Bayangkan anda beli barang dengan separuh harga dari harga asal. Terbaik kan? Tawaran berbaloi-baloi ni!

**Tertakluk pada terma dan syarat

Jenama Terkemuka Semuanya!

Bukan sekadar ada pelbagai perkakasan rumah dan diskaun power tapi produk yang H Trend Bathroom Centre tawarkan bukan biasa-biasa. Jenama terkemuka semuanya! Antara jenama yang ada termasuklah Sorento,Teka, American Standard, Rubine, Livinox, VVDI dan banyak lagi.

Bukan senang nak ada sale yang macam ni. Inilah peluang nak tukar perkakas rumah dengan harga yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran.

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Jom ramai-ramai pakat singgah H Trend Bathroom Centre dan dapatkan perkakasan rumah yang anda nak tukar tu… Kalau tak nanti melopong sebab terlepas sale yang awesome ni! Detail event dekat bawah tau!👇

H Trends Bathroom Centre Sdn. Bhd.

Tarikh Event : 23 hingga 26 Mei  2019 (Khamis-Ahad)

Masa promosi:9:30 pagi  – 6 petang

Alamat:240, Batu 2, Jalan Ipoh, Jalan Sultan Azlan Shah, 51200 Kuala Lumpur.

Waktu Operasi :(Isnin-Sabtu ) 9:30 pagi – 6 petang, (Ahad) 11 pagi  – 5 petang

No tel:03- 4045 5980

Facebook:H Trend Bathroom Centre

Waze: H Trend Bathroom Centre

Most Popular

To Top