Hebahan

Dapatkan Rado True Square x Ash Barty Limited Edition Sekarang!

2
SHARES

Bekas Juara Perseorangan Wanita WTA #1 dan Terbuka Australia 2022, Ash Barty dan rakan kerjasamanya, Rado, telah melancarkan jam tangan Edisi Terhad III pada Disember 2022 ini. 

Kemahiran, kesabaran, keyakinan dan sifat tenang Ash telah menyokong kerjayanya selama ini mencipta sejarah untuk menjadi superstar tenis Australia. 

Dalam dunia pembuatan jam tangan, ciri serupa dikongsi oleh jenama Rado, dimana jamnya dibezakan oleh kebolehpercayaan, ketepatan dan penggunaan bahan seramik berteknologi tinggi yang tahan calar.

Kerjasama reka bentuk Ash Barty Edisi Terhad III, diadaptasi daripada True Square klasik dalam seramik berteknologi tinggi Rado, mewakili masa kini yang menarik untuk Ash dan Jenama Rado.

Dengan rekaan feminin dan unik, jam tangan ini hadir dalam kotak persegi seramik berteknologi tinggi berwarna mawar muda serta dail ibu-mutiara putih dengan indeks gunaan berwarna rose gold, menambah sentuhan mewah, memberikan rasa classy dan elegan buat si pemakai dari siang ke malam.

Jam tangan ini juga dilengkapi dengan muka kristal nilam rata dengan salutan anti-reflektif bagi melindungi pergerakan automatik R734 berkaliber premium Rado dengan rizab kuasa 80 jam.

Mata air NivachronTM anti magnet pula meningkatkan kebolehpercayaan dengan melindungi pergerakan daripada medan magnet. 

Walaupun piawaian industri memerlukan ujian dalam tiga kedudukan, Rado diuji dalam lima kedudukan berbeza, meningkatkan lagi ketepatannya yang boleh dipercayai.

Menurut Ash, “Jam tangan Rado’s True Square sentiasa menjadi gaya kegemaran saya dan banyak dipaparkan dalam koleksi saya, jadi kami memutuskan untuk menggunakan bentuk ini sebagai asas untuk karya edisi terhad”.

Selain itu, kulit merah jambu serbuk feminin dan bekas seramik berteknologi tinggi yang sepadan juga dipilih sebagai asas untuk bahagian tersebut. Ditambah dengan dail ibu putih mutiara dengan lubang kunci hati terbuka menjadikan tetapan persegi unik itu mewah, tetapi cukup sesuai untuk dipakai dari siang ke malam.

Dail itu juga menampilkan bola tenis kecil berwarna emas mawar dengan ukiran jeu, set dan padanan, menunjukkan sentuhan yang indah kepada penglibatan beliau dan Rado dalam dunia tenis.

Tambah Ash lagi, kerjasamanya dengan Rado ini juga membolehkan beliau menggabungkan kreativiti dengan kegemaran beliau terhadap jam tangan dan berharap semua orang akan mendapat keseronokan daripada karya itu seperti yang beliau lakukan.

Buat yang berminat untuk mendapatkan rekaan masterpiece ini, anda boleh layari laman web Rado Official website atau Rado True Square x Ash Barty Limited Edition untuk maklumat yang lebih lanjut.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×