Famili

Cergas Beraya, Ceria Bersama

26
SHARES

DALAM usaha memerangi wabak COVID-19, ketibaan Aidilfitri tahun ini tetap dinanti dan bakal disambut penuh kesederhanaan oleh seluruh umat Islam.

Justeru, rakyat Malaysia disaran mengamalkan 3W (wash, wear, warn) dan menghindari 3S (sesak, sempit, sembang dekat) serta mematuhi garis panduan ditetapkan bagi mengelakkan berlakunya peningkatan kes menjelang Syawal nanti.

Sempena lebaran ini, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare tampil dengan rangkaian produk kesihatan bagi membantu pengguna mengelakkan rasa kurang selesa ketika menyambut hari raya. 

Sambut Aidilfitri tanpa rasa gusar!

Rakyat Malaysia boleh melengkapkan tenaga bagi sambutan Aidilfitri sepanjang hari dengan mengambil suplemen seperti Centrum Energy untuk membekalkan tenaga dan membantu mengurangkan keletihan. 

Selain itu, pengambilan Eno juga dapat membantu melegakan ketidakhadaman asid terutamanya setelah menikmati pelbagai juadah hari raya.  

Sambutan hari raya dalam cuaca panas di Malaysia juga boleh menyebabkan seseorang mengalami sakit kepala. Jadi, pengambilan Panadol membantu melegakan sakit kepala ketika beraya.  

Kesihatan baik rahsia kehidupan bahagia

Sebagai jenama yang dipercayai, GSK Consumer Healthcare komited membantu melegakan pengguna daripada kesakitan dan ketidakselesaan terutamanya ketika menyambut lebaran.

GSK Consumer Healthcare menawarkan pelbagai rangkaian produk penjagaan kesihatan merangkumi suplemen dan ubat-ubatan am (Over The Counter) bagi memberikan kemudahan buat umat Islam ketika berhari raya dalam tempoh pandemik. 

Dapatkan rangkaian produk GSK di pasaraya yang terlibat atau secara dalam talian sekarang untuk menikmati kecergasan sepanjang Syawal ini. 

Salam Aidilfitri daripada GSK! 

Ini adalah iklan produk ubat. Sentiasa baca label sebelum digunakan. Tanda dagang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada kumpulan syarikat GSK PM-MY-CASO-21-00033 KKLIU: 1607/2021

Tarikh Luput Aset: 31 Disember 2023. MAL 19028078N, MAL 1996 2144X & MAL19930080XRZ

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×