Business

Cara Jimat Beli Barang Dengan Menggunakan Doropu, Boleh Save Bajet!

Zaman sekarang ni zaman online. Betul tak? Semua benda dah boleh buat secara online termasuklah shopping. Banyak aplikasi online sekarang yang pasti buat anda keliru kat mana untuk shopping paling best dan murah. Peningnya! 😓

Pernah tak rasa yang anda suka barang tu tapi tak nak beli sebab tak cukup bajet? Terpaksa buang niat. Sedihnya. Tak perlu sedih lagi! Ada aplikasi terbaru untuk anda cuba. 😋 Wah, mesti tak sabar nak tahu aplikasi apa tu kan? Ini dia..

Doropu ubah cara anda beli barang

Inilah aplikasi terbaru tahun 2018. Doropu merupakan platform yang unik di Malaysia untuk anda beli barang. Aplikasi ini telah dilancarkan pada 16 April 2018. Kalau anda guna Doropu, pasti cara anda beli barang akan berubah! 😎

Apa yang special tentang Doropu ni? Jangan terkejut! Anda boleh beli barang dengan diskaun yang besar atau serendah RM0 tau! Di Doropu, harga produk akan turun setiap saat sampai semuanya terjual. So, kalau nak barang tu kena cepat-cepat ambil ya.

Perlu ke tunggu sampai last minute baru buat pembelian di Doropu? Tidak sama sekali! Boleh je kalau beli dulu walaupun harga belum finalise lagi. Doropu akan mengkreditkan jumlah beza antara harga anda beli dengan harga akhir tu ke dalam dompet Doropu. Nanti bolehlah anda guna kredit dalam dompet Doropu untuk buat pembelian seterusnya. Yay!

Ni antara contoh barang yang ada di Doropu. Ada banyak lagi sebenarnya. Kalau nak tengok barang apa lagi yang ada, download la Doropu ya. 🤳

Anda boleh tengok video di bawah supaya lebih jelas lagi tentang cara penggunaan Doropu. Dah faham tu, jangan lupa ajar keluarga dan kawan-kawan pula tau. 🤑

So, anda boleh cuba aplikasi Doropu ni untuk beli barang lepas ni. Save bajet! Macam mana nak download aplikasi Doropu ni? Senang saja. Klik link di bawah ya. Jom shopping kat Doropu! 🛍 🎉

iOS – http://bit.ly/doropu_ios
Android – http://bit.ly/doropu_android
Facebook – https://www.facebook.com/doropu.my/
atau layari ke laman web – https://mobile.doropu.com

Yang Popular

To Top