Famili

Bila Kenal U, Baru Cinta U. Ini Sebab Kenapa Anda Bakal Jatuh Cinta Dengan…

490
SHARES

Pernahkah anda terfikir yang pengalaman menonton TV bakal menjadi lebih mudah selari dengan arus permodenan semasa? Tapi, apakah yang dimaksudkan dengan lebih mudah?

Mari kami senaraikan antara masalah lazim yang dialami penonton. Jika anda pernah mengalami situasi di bawah, memang sah anda dan keluarga memerlukan Astro Ultra Box kerana ia bakal memberikan pengalaman menonton TV yang lebih hebat!

Aduh… Drama kegemaran dah setengah jalan, apa nak buat?

Apa jadi tadi? Kenapa tiba-tba dah bergaduh??

Haa pernah tak anda mengalami situasi kat atas itu? Dah terlepas babak syok! Tapi sekarang tak perlu risau lagi kerana dengan ciri Play From Start drama tersebut boleh ditonton semula dari awal.

Tak kisahlah meskipun masa U buka TV rancangan tersebut dah hampir tamat. Dengan ciri ini, U tak akan terlepas sebarang babak penting lagi tau!

Tengah seronok menonton TV, tiba-tiba..

Tiba-tiba U ada urusan penting perlu dikejarkan! Kecewa rasanya, lagi-lagi kalau sedang menonton rancangan yang ditayangkan secara lansung.

Tapi sekarang dengan ciri Stop Here, Continue There, U boleh sambung menonton di mana-mana sahaja dengan apa jua jenis peranti pilihan seperti tablet, telefon pintar mahupun laptop melalui aplikasi Astro GOMemang sangat memudahkan kita sebagai penonton kan!

Keliru rancangan mana satu nak rakam dahulu?!

U nak rakam yang ini, tapi dia nak rakam yang itu. Apa nak buat? Sekarang tak perlu pilih lagi! Dengan Astro Ultra Box, anda boleh rakam kedua-duanya atau seberapa banyak rancangan yang anda mahu secara serentak.

Menariknya, melalui ciri Cloud Recording, ia boleh dirakam dari mana-mana peranti pilihan anda melalui Astro GO dan setiap pelanggan bakal menerima 200 jam rakaman HD percuma.

Asyik cerita sama je, Boringlah.. Jangan risau U ada banyak pilihan rancangan best!

Sambungkan Ultra Box dengan internet untuk mengakses On Demand (dari Catch Up, Boxsets, Movies & sebagainya) dan nikmati lebih 50,000 video menarik! Semuanya ada di sini, rancangan hiburan, filem, rancangan kanak-kanak dan macam-macam lagi! Tinggal pilih yang mana satu bersesuaian dengan cita rasa tontonan anda.

Lepas ini bestlah U boleh luangkan masa dengan yang tersayang sambil tengok drama atau filem terbaru! Ada lah idea best U boleh usik-mengusik dengan yang tersayang!

Nak tengok movie dengan resolusi yang lebih jelas? Boleh U tak ada masalah!

Anda tak akan pernah berhadapan dengan masalah kualiti gambar yang kurang memuaskan lagi kerana dengan TV yang bersesuaian dan juga Astro Ultra Box, anda berpeluang untuk menonton kandungan beresolusi 4K UHD menerusi Saluran 780.

Untuk penggemar filem, anda juga boleh menonton kandungan filem terpilih menerusi resolusi 4K UHD di Astro Best (Saluran 481).

Tapi jaga-jaga U, jangan sampai si dia ingat U tengah tenung perempuan lain pulak. U mungkin tak perasan tapi dia boleh nampak semuanya melalui resolusi 4K UHD ni tau!

Sekarang dah Kenal U, Baru Cinta U kan? Ultra Box ini boleh dinaik taraf secara percuma sahaja!

Sekiranya anda merupakan pelanggan sedia ada Astro dengan pakej langganan berjumlah RM100 dan ke atas, anda layak untuk menaik taraf ke Astro Ultra Box secara percuma!

Memang tak rugi jika anda beralih arah ke Astro Ultra Box sekarang, bahkan anda dan keluarga berpeluang untuk menikmati pengalaman menonton TV yang lebih memuaskan!

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi tentang Astro Ultra Box ini, silakan layari lama web rasmi mereka di sini.

Most Popular

To Top
×