Dapur

Beli Barangan Runcit Dengan honestbee, Promosi Menarik Sempena Ulang Tahun Ketiga Mereka..

Cuba check barangan runcit kat rumah sekarang. Kalau ada yang kurang tu, eloklah pergi beli. Takut nanti nak guna, barang pula tak ada. Tapi malas nak keluar rumah. Lebih-lebih lagi kalau hujan. Nak memandu pun malas. Dah lah jalan sesak, nak cari parking lagi. Susah! 😪

Tapi sejak ada honestbee ni, hidup jadi lebih mudah! Anda boleh gunakannya untuk beli barangan runcit dan delivery makanan tau. Ia adalah perkhidmatan concierge dan penghantaran secara online. Syok! Tapi ada benda penting yang patut anda tahu tentang honestbee ni. Apa dia agaknya?

Selamat ulang tahun ketiga buat honestbee!

Honestbee dah menyambut ulang tahun yang ketiga! Wah, lama juga mereka beroperasi dan mendapat sambutan ramai pengguna. Lebih-lebih lagi para ibu yang sentiasa memastikan barangan dapur di rumah lengkap dan sempurna. Hihi. 😘

So, sempena ulang tahun ketiga honestbee, ada promosi istimewa! Anda boleh nikmati diskaun 33% untuk pelbagai jenis barangan runcit dan juga diskaun RM33 di pasar raya seperti AEON, B.I.G., AEON MaxValue Prime dan Mydin dengan menggunakan honestbee. Macam tak percaya!

Anda boleh pilih pelbagai jenis barangan runcit daripada barangan basah sehinggalah barangan kering. Memang terbaiklah honestbee ni. Senang cerita, barangan runcit yang anda perlukan pasti ada di honestbee. Tinggal pilih sahaja. Fuh! 😎

Selain barangan runcit, honestbee ada servis penghantaran makanan juga. Kalau terasa lapar tu, bukalah honestbee. Lagi satu, sempena ulang tahun ketiga mereka, ada tawaran terhebat untuk makanan dengan harga serendah RM3 sahaja. Sangat awesome!

Lebih daripada 1000 restoran terkemuka yang anda boleh pilih di honestbee. Sesetengah orang tak suka delivery makanan sebab takut makanan sejuk. Jangan tak tahu, honestbee sangat komited untuk menghantar makanan yang panas tepat pada masanya. Tak perlu risau makanan sejuk lepas ni. Yay!

Sekarang boleh bayar semasa penghantaran secara tunai

Nak tahu? Honestbee sekarang dah ada inisiatif baru untuk para pengguna. Untuk cara pembayaran lebih mudah, anda boleh bayar semasa penghantaran secara tunai sahaja. Anda juga boleh menggunakan kad kredit untuk membuat pembayaran. Senang bukan?

Tengah-tengah malam kalau lapar, bolehlah guna honestbee

Ramai orang yang nak order makanan pada waktu malam. Tapi sayang, tak banyak midnight delivery yang ada. Macam mana kalau lapar tengah-tengah malam? Tak apa! Sekarang dah boleh order dengan honestbee, sebab mereka ada midnight delivery. Best!

Bungkus, lanjutan jenama istimewa buat pelanggan muslim

Restoran ni halal ke?” Benda ni biasa ditanya oleh pengguna Melayu di honestbee bila nak order makanan. Sebab tu honestbee memperkenalkan lanjutan jenama iaitu Bungkus, yang menumpukan penghantaran makanan dari lebih 40 restoran bersijil halal diperakui oleh Jakim. Bagusnya!

Bungkus oleh honestbee ni diperkenalkan khas untuk memenuhi permintaan pengguna Melayu yang ramai. Dengan taglineMakan Puas Puas Tanpa Was Was“, tak perlu risau nak order makanan dengan honestbee lepas ni. Mereka cover kawasan Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Bangsar. Tak lama lagi mereka akan cover kawasan di Shah Alam pula. Wee..

Honestbee kini di Johor Bahru. Yeyy!!

Tahu tak? Honestbee sebenarnya dah mula beroperasi di Johor Bahru. Patutlah honestbee berkembang dengan baik, sebab Johor sesuai dijadikan tempat strategik untuk perkhidmatan concierge dan penghantaran secara online. Mungkin ada kawasan baru yang mereka akan terjah? Hehe.

Perkembangan kawasan honestbee, take note!

Kalau anda nak tahu, sekarang kawasan honestbee dah mula berkembang di Subang Jaya, Sunway, Kepong, Cheras Selatan, dan Maluri. Wah, dah semakin luas kawasan yang mereka cover! Dengar cerita, mereka lebih agresif di Kuala Lumpur. Wow!

Senang beli barangan runcit dengan honestbee, order makanan pun boleh

Para ibu pasti sangat memerlukan honestbee ni untuk beli barang runcit. Lebih-lebih lagi kalau anak masih kecil. Hidup anda pasti lebih mudah dengan honestbee. Jimat masa dan tenaga. 🤤 Nak order makanan pun boleh. Tu yang kita nak dengar! Hehe.

Kalau nak buat tempahan, anda boleh ke laman web honestbee ini. Paling menarik, anda boleh download dan guna honestbee di smartphone. So, boleh order kat mana-mana sahaja. Jangan lupa like dan follow Facebook honestbee untuk perkembangan terkini mereka okay?

Akhir kata, kami mengucapkan selamat ulang tahun yang ketiga buat honestbee! 😍 Semoga terus maju dan berkembang ya. Anda pun jangan lupa bagitahu pasal honestbee ni kat keluarga dan kawan-kawan tau. Yay!

Yang Popular

To Top