Famili

Banyaknya Promosi Dan Tawaran Hebat Di Bata, Jomlah Shopping Beg & Kasut Raya!

531
SHARES

SETIAP kali menjelang Ramadan, mesti ramai yang dah tak sabar nak shopping dan tunggu tawaran hebat jualan hari raya. Selain boleh berjimat, berbelanja di musim perayaan juga adalah waktu terbaik untuk menambah koleksi peribadi.

Terkenal sebagai kedai yang menjual kasut dan beg berkualiti pada harga mampu milik, tahun ini Bata kembali dengan lebih kejutan untuk rakyat Malaysia. Terdapat pelbagai koleksi eksklusif ditampilkan untuk pilihan kasut wanita, lelaki dan kanak-kanak yang anda boleh pilih buat seisi keluarga di Bata!

Lebih menarik, Bata turut menampilkan dua selebriti terkenal tanah air, Fattah Amin dan Fazura sebagai duta kempen Surprisingly Bata bagi memeriahkan lagi promosi raya tahun ini.

Nikmati baucar sehingga RM25!

Image

Untuk tawaran tahun ni, terdapat pelbagai pilihan rona memukau dapat disesuaikan dengan busana Aidilfitri, membuatkan anda jadi rambang mata untuk memilih.

Bukan itu je, Bata juga tawarkan Suprise Offer yang membolehkan anda semua menikmati baucar Bata bernilai RM25 untuk pembelian RM125 ke atas.

Ganjaran ini pasti menjadikan sesi membeli-belah sekeluarga lebih seronok kerana anda boleh manfaatkan baucar itu untuk membeli lebih banyak barang pada harga yang rendah! Berbaloi kan?

Beli 1, Percuma 1!

Image

Tidak cukup dengan itu, Bata juga sediakan Surprise Sale yang menawarkan promosi beli satu percuma satu untuk beberapa barangan terpilih. Bestnya dapat bawa pulang dua pasang kasut dalam satu harga.

Jadi jangan lepaskan peluang membeli kasut yang ditawarkan untuk Surprise Sale tahun ini tau!

Berbelanja dengan harga runtuh!

Eh, ada lagi.. Tak lengkap rasanya kalau shopping raya tapi tiada diskaun atau potongan harga menarik ditawarkan kan? Haa..jangan risau, Bata nak tambahkan keriangan buat anda seisi keluarga dengan jualan hebat Star Buys!

Untuk promosi ini, pelanggan Bata berpeluang mendapatkan barangan Star Buys pada harga runtuh. Bagaimanapun, Star Buys juga terhad untuk barangan terpilih sahaja. Jadi, pastikan anda tak terlambat sebab nanti takut kehabisan stok!

Jom Raya bergaya dengan Bata!

Bata mengeluarkan rekaan baharu kasut bermutu tinggi, selesa dan ‘trendy’ bagi memenuhi cita rasa pengguna sempena ketibaan Syawal ini. - FOTO BATA

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan kerana semua tawaran ini bermula 10 April 2021 dan bakal berakhir pada 16 Mei 2021, selagi stok masih ada.

Semak lokasi kedai Bata berhampiran anda DI SINI dan berbelanjalah sepuasnya dengan yang tersayang! Nak tengok Katalog Raya Bata pun boleh, klik je di sini.

Memahami situasi semasa, anda tak perlu bimbang untuk keluar membeli-belah kerana Bata komited memastikan keselamatan dan keselesaan pelanggan di kedai terjaga.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk dan promosi di Bata, layari www.bata.com.my.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×