Kini Trending

Anda Pemilik Rumah LBS Bina? Sertai Program ‘Perks and Plusses’ Ini Untuk Nikmati Pelbagai Manfaat Dari Mereka!

10
SHARES

Bila dah memiliki kediaman sendiri ni, mesti anda rasa seronok dan excited kan? Bukan apa, untuk dapatkan sebuah rumah itu bukannya mudah tau, perlu bertungkus-lumus dan survey yang terbaik supaya anda boleh dapat banyak manfaat serta hidup dengan selesa.

Lebih-lebih lagi pembeli rumah LBS Bina Group. Ha…anda tahu tak pemaju ni ada lancarkan Program Kesetiaan (Loyalty Program) iaitu LBS Perks and Plusses di mana anda semua akan berpeluang untuk nikmati pelbagai faedah serta ganjaran menarik.

Jom kami kongsikan cara untuk sertai dan apa yang anda boleh dapat melalui program ini!

Sertai secara percuma untuk mana-mana individu yang buat pembelian hartanah sebanyak RM150,000

Mana-mana ahli, individu atau pembeli korporat yang telah membeli hartanah LBS Bina dengan harga belian minimum sebanyak RM150,000 selepas diskaun atau rebat daripada mereka, anda layak untuk menyertai program ini. 

Selain itu, ada e-kad yang anda boleh guna untuk nikmati manfaat yang mereka berikan!

Paling menarik, anda juga akan diberikan e-kad untuk digunakan pada masa akan datang. Dengan kad keahlian tersebut, korang akan nikmati pelbagai faedah dan keistimewaan yang ditawarkan di bawah Program LBS Perks and Plusses ni! 

Tak kira la sama ada anda pembeli rumah yang sedia ada ataupun baharu, anda boleh nikmati manfaat ini selagi anda mendaftar di bawah LBS Perks & Plusses melalui Laman Web LBS dan sediakan SPA sebagai bukti. 

Jom tengok satu per satu apa kelebihan yang mereka tawarkan…

Bila dah tahu syarat-syarat program ini, jom lah tengok apa manfaat yang mereka tawarkan tu. Mesti menarik dan berbaloi ni! Antaranya adalah:

  • Rebat untuk pembelian seterusnya
  • Referral fee
  • Giveaway, baucar, kod diskaun
  • Maklumat terkini dan hadiah misteri 

Bukan itu saja, mereka juga telah bekerjasama dengan banyak jenama daripada F&B, peralatan rumah, hotel, penjagaan kesihatan, runcit seperti Acson, Gintell, Goodnite, Watsons, Decathlon, M3 Mall, Life Care dan lain-lain. Dari situ, anda berpeluang untuk nikmati pelbagai diskaun menarik, hadiah dan promosi dari mereka.

LBS Bina juga akan memastikan anda semua mendapat faedah yang banyak dan terbaik melalui kerjasama dari jenama-jenama ini.

Tunggu apa lagi? Jom daftar sekarang dan nikmati Perks and Plusses dari program ini!

Jadi, buat anda yang nak kan faedah dan kelebihan LBS Bina Group ni, cepat-cepat lah join program ini! Jangan terlepas tau…

Untuk maklumat lanjut tentang program Loyalty Perks and Plusses ni atau rasa nak memiliki rumah idaman sendiri, anda boleh layari laman web INI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×