Cantik

5 Selebriti Cantik Hollywood Ini Sudah Berusia 50 Tahun Ke Atas, No 3 Tu Tak Sangka!

749
SHARES

Mempunyai wajah yang kekal muda dan tubuh kekal langsing ketika umur mencecah 50-an sudah pastinya menjadi idaman buat semua wanita. Seperti apa yang kita lihat pada selebriti antarabangsa dimana mereka masih kelihatan cantik walaupun dah meningkat usia. Malah makin cantik dan nampak fresh wajahnya. Inilah antara 5 selebriti yang mencuri tumpan ramai yang masih kekal cantik, sihat dan berjaya walaupun sudah mengijak usia angka 5!

1. Helle Berry

Pelakon berkulit gelap yang cantik yang pernah popular dengan filem Catwoman ini ternyata telah mencuri hati ramai peminat bukan sahaja lelaki tetapi wanita. Mana tidaknya, wajah beliau sekarang yang berusia 51 tahun masih cantik dan tak ada jeragat!

2. Sandra Bullock

Pelakon tinggi lampai yang popular menerusi filem Miss Congeniality ini sudah pastinya menjadi salah seorang role model dalam hal kecantikan. Bayangkan sudah berumur 53 tahun tetapi masih kelihatan cantik tatkala hadir ke setiap majlis anugerah.

3. Elizabeth Hurley

Siapa sahaja yang tidak mengenali Elizabeth Hurley dimana wajahnya sering berada dalam iklan jenama produk kecantikan dan wangian antarabangsa. Berusia 53 tahun, wanita ini masih giat berlakon dan ramai masih terpukau dengan imejnya yang kekal cantik dan langsing!

4. Cindy Crawford

Merupakan salah seorang supermodel antarabangsa, beliau telah menghiasi pelbagai majalah popular sertan menjadi wajah produk berjenama serata dunia. Berusia 52 tahun, Cindy Crawford masih memiliki kecantikan dan tubuh badan seperti model sama seperti waktu remajanya.

5. Madonna

 

Penyanyi pop antarabangsa yang berdiri sebaris dengan mendiang Michael Jackson ini sudah semestinya turut memukau peminat dengan wajahnya yang kekal muda. Walaupu sudah berusia 59 tahun, Madonna masih lagi lincah di atas pentas setiap kali membuat persembahan.

*Tak sangka semua dah berumur 50 tahun keatas kan?

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×