Didik

[Video] Keletah Si Iman Sampai Mak Pening Kepala!

Tidak dinafikan, anak-anak yang sedang membesar mesti ada ragam yang tersendiri. Kanak-kanak meluahkan perasaan mereka melalui kebebasan untuk mengekspresikan diri secara kreatif sebagai gambaran kesihatan emosi. Oleh itu, penting bagi ibu bapa memberikan anak-anak peluang yang mencukupi untuk meneroka dan meluahkan kreativiti mereka. Namun, pasti ada antara anda yang tak menang tangan melayan telatah si manja.

Maklumlah, kadang-kadang imaginasi mereka menjangkaui batas pemikiran si dewasa. Haa.. Tapi ini perkara yang bagus dan pengambilan susu yang baik juga membantu perkembangan anak-anak. Tak percaya? Cuba tengok video ini!

Iman buat mama bertukar hijau

Ada saja idea si manja anda nak tunjukkan kreativiti mereka sampaikan ada perkara yang boleh membuatkan si ibu sakit kepala! Sebab itu, penting memilih susu formula yang sesuai agar boleh merangsang kreativiti mereka dengan sebaiknya. Sinonim dengan tagline bentuk mindanya bentuk hatinya, susu formula Similac Intelli-Pro seharusnya menjadi pilihan ibu bapa di luar sana.

Mempunyai rasa yang lazat, susu Similac Intelli-Pro juga memiliki khasiat DHA +7 yang membantu tumbesaran dan perkembangan akal serta fizikal si manja. Selain itu, kombinasi minyak sayuran unik dalam Similac Intelli-Pro membantu penyerapan DHA dengan lebih baik dan berkesan. Ia juga kaya dengan Omega 6 yang menyokong perkembangan kognitif agar si manja anda lebih kreatif dan aktif!

Kombinasi nutrien ini membolehkan lebih banyak sel-sel otak berhubung di samping penyerapan kalsium optimum untuk tulang yang kuat! Bila si manja anda sihat dan semakin pintar mesti hilang punya sakit kepala tu. Untuk maklumat lanjut, boleh klik di SINI.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×