Advertorial

[VIDEO] Adakah Pia Sempat Beraya Di Kampung Tahun Ini? Keputusannya Di Tangan Anda!

973
SHARES

Tahun lepas, Pia tak sempat beraya di kampung kerana sibuk dengan kerja. Tapi, tahun ni mak Pia awal-awal lagi sudah telefon bertanya dan suruh Pia pulang beraya.

Pia juga dah excited nak balik beraya di Alor Setar. Tapi..Pia ada satu masalah dan minta anda untuk bantu dia! Anda dah sedia?

Keputusan di tangan anda..

Selalunya, iklan-iklan raya mesti bertemakan kekeluargaan, kasih sayang, hormat-menghormati dan berbuat baik sesama manusia. Tapi tahun ini, Fashion Valet memilih konsep yang lain dari lain untuk iklan rayanya dan nak ajak anda rasai pengalaman balik beraya bersama Pia!

Kerja anda senang saja! Bantu Pia buat keputusan dengan pilih pilihan 1 atau pilihan 2 untuk Pia. Kalau anda tak faham, nah tengok video ni dulu!

Anda rasa macam mana cara untuk Pia sampai ke kampung?

Kalau anda nak tahu kesudahannya, jangan lupa saksikan Jalan Raya di channel YouTube Fashion Valet dan pilih pilihan jawapan yang anda inginkan untuk pengakhiran cerita jalan raya Pia ni okay!

Selamat Hari Raya!

Most Popular

Waktu Solat

1 January 2017, Thursday
Subuh
00:00am
Syuruk
00:00am
Zuhur
00:00am
Asar
00:00am
Maghrib
00:00am
Isyak
00:00am

Waktu Solat Ini Dibawakan Oleh
Waktu Solat Malaysia

To Top