Famili

Pembersih Wajah Ini Terbukti Efektif Untuk Detoks Kulit, #CTheDifference!

486
SHARES

Masih tercari-cari pencuci muka yang mampu membersihkan wajah secara mendalam tetapi lembut pada kulit?

Jangan bimbang… kini, anda tak perlu rasa ragu-ragu lagi apabila membersihkan wajah menggunakan pencuci muka Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam daripada NIVEA.

Diperkaya dengan Vitamin C yang diekstrak dengan teknik sejuk, pencuci muka ini terbukti berkesan membersihkan wajah secara mendalam, diperakui oleh Standard and Industrial Research Institute of Malaysia (SIRIM).

Diformulasi dengan Vitamin C yang diekstrak menggunakan teknologi dan teknik pengekstrakan sejuk!

Apa yang membezakan rangkaian NIVEA Extra Bright C&HYA daripada penjagaan kulit bervitamin yang lain adalah teknologi dalam mengekstrak Vitamin C melalui teknik sejuk (cold extraction technology), yang tidak menggunakan haba untuk mengekalkan semua kebaikan vitamin dan nutrien untuk kulit anda, dan memastikan keberkesanan yang optimum dicapai.

Jadi, pencuci muka Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam memberikan kesan yang jauh lebih baik daripada pencuci muka jenama lain yang ada dipasaran.

Kalau anda tak percaya, anda boleh tengok video di bawah sebagai rujukan.

Oleh kerana warna gelap Iodin boleh membantu untuk menerangkan tindak balas yang berbeza, ia akan menjadi jelas dengan kehadiran Vitamin C yang aktif. Oleh itu, jika warna Iodin masih gelap, kemungkinan besar konsentrasi Vitamin C yang digunakan rendah atau ia telah terdedah kepada pengoksidaan tertentu.

Objektif eksperimen ini adalah untuk menggambarkan bagaimana Vitamin C yang berbeza bertindak balas terhadap Iodin.

Video ini jelas menunjukkan kesan Vitamin C NIVEA yang diekstrak dengan teknik sejuk lebih efektif berbanding Vitamin C daripada jenama-jenama yang lain.

Tambahan pula, SIRIM juga telah mengesahkan NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam mampu menyahtoksik kulit dan memberikan pembersihan mendalam dengan pengurangan 94.27%  sebum pada kulit selepas penggunaanya. Hebat kan?

Dengan formulasi yang digabungkan dengan 3X saiz molekul Hyaluron

NIVEA C&Hya Vitamin C yang diekstrak dengan teknik sejuk digabungkan dengan 3X Saiz Molekul Hyaluron yang mampu menembusi secara mendalam dan mengaktifkan pengeluaran Hyaluron dalam setiap lapisan kulit, memberikan kelembapan berpanjangan sambil menjadikan kulit terhidrat, lembut dan anjal selepas digunakan.

Dah ramai yang cuba dan berpuas hati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NABILA RAZALI (@nabila.razali)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chacha Maembong (@chacha_maembong)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Elisya (@elisyasandhaofficial)

Nabila Razali, Chacha Maembong dan Elisya Sandha pun dah cuba dan suka tau NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam. Bukan je lembut pada kulit wajah tapi ianya dapat membersihkan dan detoks kulit untuk tampil bersih, segar dan anjal.

Pencuci muka dengan 0% alkohol dan 0% silikon ini sangat lembut pada kulit selain tidak menyumbat pori. Ramai dah yang cuba dan mereka sukakannya kerana NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam terbukti berkesan membersihkan, mencerahkan dan melembapkan wajah dengan lebih efektif.

Jadi, tak hairanlah NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam menjadi bualan hangat di TikTok, Facebook dan instagram.

Setanding produk penjagaan wajah high-end!

Buat korang yang on budget tetapi mahukan produk pencuci muka yang berkualiti, min recommend sangat-sangat anda guna NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam. Personally, harga NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam jauh lebih terjangkau dan best gila bila guna untuk cuci muka.

Rasa lembut dan toing-toing je kulit lepas gunakannya. Serius selesa. Bau pun tak over power. Soft-soft je bau orange tu.

Berminat untuk cuba dan dapatkan pencuci muka NIVEA Extra Bright C&HYA Vitamin Whip Foam? Link pembelian ada di bawah.

Laz Mall: https://s.lazada.com.my/s.TV8Ma

Shopee: https://shp.ee/wzg5tt6

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×