Nur

Padat Dengan Info, Koleksi Artikel NUR Dah Ada Dalam Aplikasi Waktu Solat Malaysia!

24
SHARES

Sempena bulan Ramadan ini, pasti ramai dalam kalangan anda yang tercari-cari info mengenai hal berkaitan agama bukan? Maklumlah, pasti ada kekeliruan yang berlaku khususnya berkaitan dengan puasa. Jangan risau kerana kami akan kongsikan di mana anda boleh dapatkan segala informasi tersebut.

KOLEKSI ARTIKEL NUR DAH ADA DI APLIKASI WAKTU SOLAT MALAYSIA!

Berita baik buat anda pembaca Siraplimau.com dan juga pengguna aplikasi Waktu Solat Malaysia kerana kini, anda sudah boleh membaca koleksi artikel berkaitan hal-hal agama di dalam kategori NUR di dalam aplikasi Waktu Solat Malaysia.  Mudah!

Apa yang anda perlu buat adalah dengan memuat turun aplikasi Waktu Solat Malaysia dan klik di bahagian atas kanan aplikasi tersebut untuk melihat kategori NUR.

Klik sahaja kategori NUR dan anda boleh baca pelbagai koleksi artikel dan info terkini berkaitan hal-hal agama. Di samping tunggu waktu solat tu, boleh juga luangkan masa dengan menambah ilmu dahulu kan?

Jangan lupa untuk terus kekal membaca Siraplimau.com dan jangan lupa juga untuk muat turun aplikasi Waktu Solat Malaysia di Google Play, Huawei AppGallery dan Apps Store juga maklumkan kepada keluarga dan rakan anda tentang Waktu Solat Malaysia juga!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×