Famili

Duit Banyak Habis Untuk Persiapan Raya? Jom ShopBack dan VISA Belanja Anda Buka Puasa 14 Hingga 16 Jun Ini!

589
reads

Biasalah nak dekat raya ni. Duit mengalir macam air. Nak beli baju raya lah, beli kuih raya la, bayar itu ini, hujung bulan makan mee segera jelah. Lepas tu pula, bulan-bulan puasa ni tekak anda mesti teringin nak makan macam-macam kan. Tapi bila fikir bajet dan nak  berbuka di mana tu terus lupakan jelah niat nak makan sedap-sedap.

Haa..tak usah pening-pening kepala. Apa kata anda order je dekat ShopBack sebab ShopBack bersama VISA nak belanja anda RM25 untuk buka puasa apabila anda pesan makanan daripada Eatigo, Fave by Groupon, Foodpanda dan PappaDelivery tau!

Yang lagi best, ada pelbagai pilihan makanan yang anda boleh order daripada kedai online kegemaran anda ni (Eatigo, Fave by Groupon, Foodpanda dan PappaDelivery) sebab terdapat banyak sangat kategori menu enak yang anda boleh nikmati!

Jom kami bagitahu macam mana!

DAFTAR DENGAN SHOPBACK DAN NIKMATI CASHBACK!

Anda pernah dengar tak cashback ataupun pulangan tunai? Jom kami bagitahu apa tu cashback..

Macam selalu, kalau anda shopping di website lain, mereka akan berikan anda mata ganjaran untuk dikumpul kan? Ha..berbeza dengan ShopBack, mereka akan hadiahkan anda dengan wang ganjaran setiap kali anda membuat pembelian melalui mereka dengan rakan dalam talian mereka seperti Booking.com, FashionValet, Lazada dan Zalora. Wow, best kan!

Senang je, anda hanya perlu layari laman web ShopBack atau muat turun aplikasi ShopBack, klik pada mana-mana online store kegemaran anda dan terus membuat pembayaran seperti biasa. Lepas tu, pulangan tunai sehingga 30% akan dikreditkan ke dalam akaun anda! Siapa nak bagi kan!

Kalau anda nak tahu, dah lebih 650,000 pengguna menerima ganjaran melebihi RM13.5 juta ke dalam akaun bank mereka tau! Anda taknak ke? Senang je..

Apa yang anda perlu buat adalah:

  1. Layari https://www.shopback.my/visa pada 14 Jun ini dan masukkan 6 digit pertama kad VISA anda. (Boleh guna kad VISA sesiapa kalau anda tiada kad VISA!)
  2. Klik di Eatigo, Fave by Groupon, Foodpanda atau PappaDelivery dan pilih untuk membuat pembayaran.
  3. Pastikan pesanan anda melebihi RM25 dan bayar menggunakan kad VISA.
  4. RM25 akan dikreditkan ke akaun ShopBack anda setelah diverifikasi. Selepas itu, anda boleh memindah duit tersebut ke dalam akaun bank anda pada bila-bila masa sahaja!
  5. Mudah dan pantas sangat kan! Tawaran ini akan berlansung sehingga 16 Jun ini!
  6. Jangan lupa daftar akaun kalau anda masih tiada akaun di ShopBack. Klik link ini untuk daftar akaun ShopBack https://www.shopback.my/sl-my secara PERCUMA.

KEJUTAN ISTIMEWA UNTUK PEMBACA SIRAP LIMAU RAMADAN INI!

Yang lagi best, ShopBack juga ada kejutan untuk para pembaca Sirap Limau tau. ShopBack bermurah hati nak beri RM10 pulangan tunai bonus ekstra apabila anda mendaftar email anda di https://www.shopback.my/sl-my.

RM5 akan diberikan apabila anda mendaftar dan RM5 lagi akan diberikan setelah anda selesai membuat pembelian.

Dah lah dah dapat RM25, tambah lagi RM10 pulak tu. Dah ada RM35! Kan jimat banyak tu! Berbaloi-baloi.

Kalau anda tak rebut peluang ni memang rugi betul. Jadi, cepat-cepat berdaftar dengan ShopBack dan nikmati ganjaran hebat ni ok!

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi ShopBack melalui live chat atau di talian 03-2630 8438.

Tertakluk pada terma dan syarat.

Yang Popular

To Top