Dasar Privasi

Dasar privasi ini menerangkan penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui portal SirapLimau.com

Keselamatan Data
Semua penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi dikumpul semasa pengunjung melayari SirapLimau.com kecuali maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui e-mel atau pendaftaran di bahagian yang dilindungi dalam portal ini. Maklumat ini mungkin akan digunakan untuk memberikan perkhidmatan yang lebih berkesan.

Pautan kepada Laman Web yang Lain
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Fail Log
Bagi tujuan meningkatkan tahap keselamatan, maklumat umum pengunjung seperti jenis browser, nama domain, nama negara dan lain-lain maklumat akan digunakan dalam pengumpulan dan penganalisaan maklumat demografi dan halaman-halaman yang sering dikunjungi oleh pelanggan. Walaubagaimanapun ia tidak melibatkan privasi individu.

Cookies
Pada masa ini, Cookies tidak digunakan. Walaubagaimana pun ianya mungkin akan digunakan pada masa akan datang.

Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini.

Pertanyaan atau Aduan
Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi SirapLimau.com bolehlah menghubungi kami melalui email.

Maklumbalas
Kami amat mengalu-alukan maklum balas dari pengunjung.

To Top
SKIP THIS AD ×