Famili

Ceriakan Anak Dengan Paddle Pop Twister Mermaid Baru, Hadiah Bernilai RM19k Menanti Anda!

855
SHARES

“Budak baik dapat aiskrim hari ni!”

Aiskrim sememangnya snek kegemaran ramai. Bukan saja kanak-kanak, malah orang dewasa juga menyukainya. Lebih-lebih lagi kalau cuaca panas. Kalau dapat aiskrim, nikmat sungguh!

Buat penggemar aiskrim sekalian, kami ada berita menarik untuk anda. Wall’s sekarang dah ada aiskrim dengan perisa terbaru, Paddle Pop Twister Mermaid. Anda sekeluarga patut mencubanya!

Nikmati Paddle Pop Twister Mermaid yang manis & menyegarkan bersama keluarga!

Wah, Paddle Pop Twister Mermaid ini nampak sungguh menarik! Aiskrim warna-warni sebegini memang anak-anak sukalah. Ia sangat sesuai untuk dinikmati seisi keluarga.

Dengan keenakan rasa pelbagai jenis perisa buah-buahan termasuk blueberry pada Paddle Pop Twister Mermaid, ia turut disempurnakan dengan rasa yogurt. Paduan manis yang menyegarkan!

Adakah masih ingat kisah dongeng Puteri Duyung? Jika anda perasan, nama aiskrim ni Paddle Pop Twister Mermaid. Rupa aiskrim ini juga cantik. Semestinya diinspirasikan oleh duyung di lautan.

Cuba filter Instagram #MeriahWithMermaid & sertai peraduan menarik!

Buat pengetahuan anda, Wall’s kini tampil dengan filter Instagram #MeriahWithMermaid. Anak-anak anda pasti seronok bergambar dengan filter ini sambil makan Paddle Pop Twister Mermaid. Yay!

Sambil-sambil anda bermain dengan filter tersebut bersama anak-anak, anda boleh sertai peraduan filter Instagram #MeriahWithMermaid. Peraduan ni akan berlangsung sehingga 31 Mei 2021. Tawaran hadiahnya cukup menarik untuk direbut!

Peluang memenangi hadiah istimewa daripada Wall’s!

Personalized Mermaid Tumbler menarik bernilai RM99 setiap satu. 100 unit untuk dimenangi.

Nak menang hadiah istimewa daripada Wall’s? Inilah peluangnya! Bagi mereka yang menyertai peraduan filter Instagram #MeriahWithMermaid, sebanyak 100 orang pemenang bertuah akan memenangi Personalized Mermaid Tumbler yang bernilai RM99!

*Personalized Mermaid Tumbler daripada @jf_theperfectgift

150 unit Terrarium DIY kit bertemakan duyung bernilai RM60 setiap satu untuk dimenangi

Bukan itu saja. Anda mungkin salah seorang daripada 150 orang pemenang bertuah yang akan memenangi Terrarium DIY kit bertemakan duyung yang bernilai RM60. Boleh tahan menarik hadiah ni.

*Terrarium DIY kit bertemakan duyung daripada @ZenGardenStory

CARA SERTAI PERADUAN FILTER INSTAGRAM #MeriahWithMermaid

[LANGKAH 1] Beli sekurang-kurangnya satu (1) Paddle Pop Twister Mermaid.

[LANGKAH 2] Lawati @paddlepopmy di Instagram dan tekan pada ikon filter.

[LANGKAH 3] Rakam video anda bersama aiskrim Paddle Pop Twister Mermaid dengan filter #MeriahWithMermaid.

[LANGKAH 4] Post di Instagram Story. Tag @paddlepopmy bersama hashtag #MeriahWithMermaid #MyPaddlePop (pastikan akaun Instagram korang dalam mode umum okay!)

*Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti menggunakan filter #MeriahWithMermaid yang menarik dengan bunyi dihidupkan.
**Peraduan tertakluk pada terma dan syarat.

Jangan lupa! Peraduan filter Instagram #MeriahWithMermaid akan tamat pada 31 Mei 2021. Cara nak sertainya cukup mudah. Anda hanya perlu kreatif saja. Kalau buat dengan anak-anak mesti lagi seronok. Meh cuba!

Paddle Pop Twister Mermaid boleh didapati di mana-mana kedai serbaneka tempatan, petrol-mart dan kedai runcit. Anda juga boleh dapatkannya secara talian di Lazada dan Shopee.

Kalau anda tunjuk gambar Paddle Pop Twister Mermaid pada anak-anak, mereka pasti tak sabar nak merasanya. Lebih cerialah mereka nanti. Jom dapatkannya bermula hari ini!

Sebarang info tentang Paddle Pop Twister Mermaid dan peraduan filter Instagram #MeriahWithMermaid, anda boleh klik mana-mana link di bawah.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×