Famili

Berbelanja Sambil Beramal Di Giant Sempena Ramadhan & Raya, Siap Dapat Beras 5kg Secara Percuma. Wow!

26
SHARES

Anda perasan tak setiap kali tiba musim perayaan kan, topik paling hangat diperkatakan ialah kenaikan barangan di pasar raya. Masa ni mulalah harga ayam, daging, sayur-sayuran, eh semua bendalah nak naik. Pening kepala dibuatnya!

Ini baru makanan, belum pikir pasal baju raya, bajet itu ini lagi. Haihh boleh botak kepala macam ni!

Kini anda semua dah tidak perlu risau lagi, sebab Giant ada buat diskaun kaw-kaw sempena bulan Ramadhan & Raya ini. Yang lagi best, anda boleh berbelanja sambil beramal tau. Syukur alhamdulilah!

Promosi hebat dengan penjimatan sehingga 32%!

Berita baik untuk anda semua, bermula 23 Mac 2023 hingga 5 April 2023 ini Giant mengadakan tawaran Ramadhan dengan penjimatan sehingga 32%. Ini yang kita mahukan!

Tak cukup sebab nak beli barang untuk Raya sekali? Haaa…Jangan risau tawaran khas Raya akan diteruskan lagi sehingga 15 May 2023. Sempat lagi nak beli barang keperluan kalau nak buat open house.

Jangan lepaskan peluang ini, dengar cerita Giant juga akan mengadakan tawaran khas baru setiap hujung minggu. Wow!

Patutlah Giant selalu menjadi pilihan ramai orang lagi-lagi mereka yang sudah berkeluarga. Bukan setakat bahan basah je ada, barangan keperluan rumah, produk kesihatan, produk kecantikan, baju raya, kuih raya, senang cerita semua ada. Terbaik!

Giant juga amat mementingkan kualiti barangan mereka agar pengguna sentiasa berpuas hati. Memang sesuai lah untuk sesiapa yang mempunyai bajet perbelanjaan Ramadhan & Raya tahun ini.

Rasanya mak-mak dah boleh senaraikan kot barang apa nak beli kat Giant nanti!

Psssttt…Min dengar cerita Giant nak bagi tawaran tambahan kepada sesiapa yang berbelanja pada setiap hujung minggu? Biar betul!

Tawaran apa tu? Mesti anda tertanya-tanya kan?

Haaa…Giant ada menawarkan tawaran istimewa 2x WOW pada setiap hari Sabtu & Ahad bagi produk-produk yang terpilih dari 18 Mac 2023 hingga 16 April 2023 ini. Yang lagi best, setiap minggu anda akan ditawarkan dengan produk yang berlainan tau.

Tiba-tiba excited nak shopping kat Giant lah!

Perhatian! Anda juga berpeluang memenangi Baucar Giant sebanyak RM500 atau hadiah menarik yang lain apabila anda membelanjakan minimum RM100 dalam satu resit di stor Giant yang terpilih pada pada setiap hujung minggu! Bukan biasa-biasa!

Tunggu apa lagi cepat berbelanja barangan Ramadhan & Raya di stor Giant yang berhampiran dengan anda sekarang. Jangan cakap min tak bagi tahu ya!

Berbelanja sambil beramal!

Sepanjang bulan yang mulia ini, amalan bersedekah sangatlah digalakkan bagi membantu mereka yang kurang berkemampuan.

Anda tahu tak dengan berbelanja di Giant, anda boleh beramal pada masa yang sama? Bukan setakat itu je, anda juga berpeluang menerima 5kg beras Meadows secara automatik selepas membuat pembayaran? Macam mana tu?

Apa yang anda kena lakukan ialah, berbelanja apa saja dengan menggunakan kad Bank Hong Leong sekurang-kurangnya RM200.

Pihak Hong Leong Bank juga akan menyumbang RM2 kepada ‘Sudah Makan’ dana kempen amal untuk membantu mereka yang memerlukan.

Haaa…Macam mana dah bersedia ke nak berbelanja di Giant pada hujung minggu ini? Terus bersemangat nak sambut Ramadhan & Raya kan!

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web rasmi Giant atau ke laman Facebook mereka.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×