Famili

Beat The Buzzer Untuk Menang RM 20,000! Jom Cabar Diri Anda Melalui AEONWallet Cash Up Challenge!

11.8K
SHARES

Psstt… Dengar cerita AEON Mall Nilai dah dibuka. Ada pelbagai aktiviti menarik sempena Tahun Baru Cina dan pembukaan AEON Mall terbesar di Malaysia tersebut. Tapi paling best sebab ada AEONWallet Cash Up Challenge dimana korang boleh menang wang tunai RM 20,000. Awesome kan?

Wang Tunai RM 20,000 Mungkin menjadi Milik Anda!

Wah! Meriah sungguh pembukaan Aeon Mall Nilai. Dengar kata boleh menang RM 20,000? Betul ke?Betul… Kalau anda semua nak tahu, ni la AEONWallet Cash Up Challenge.

AEONWallet Cash Up Challenge ni dah bermula sejak 17 Januari hari tu dan bakal berakhir pada  17 Februari nanti. Bertempat di Ground Floor berdepan dengan Watson. Anda boleh singgah  dan join AEONWallet Cash Up Challenge pada setiap jumaat, sabtu dan ahad tau! Apa anda kena buat hanyalah join game Beat the Buzzer.

Daftar Sebagai Pemegang AEON Member Plus Visa Card Untuk Join AEONWallet Cash Up Challenge!

Mesti anda semua tertanya-tanya macam mana nak join AEONWallet Cash Up Challenge ni? Caranya mudah sahaja. Pertama, korang kena daftar untuk dapatkan AEON Member Plus Visa Card (AMPV) dan download apps AEON Wallet. Semasa pendaftaran korang juga akan dapat Yokina bear sebagai tanda penghargaan.

Apa yang best tentang kad AMPV dan AEON Wallet ialah, setiap kali anda berbelanja dengan AEON BIG, AEON Wellness, AEON MaxValu atau AEON MaxValu Prime anda akan earn AEON Points yang boleh digunakan semula untuk berbelanja di AEON retails.

Ada beberapa Level Untuk Anda join Sebelum Grand Finale

Selain tu, selepas anda dah ada kad AMPV atau apps AEON Wallet, barulah anda layak join AEONWallet Cash Up Challenge! Anda dikehendaki berbelanja sebanyak RM30 untuk melayakkan diri anda menyertai level pertama game Beat the Buzzer.

Kalau anda berjaya, anda akan memperolehi 10,000 AEON points dan anda layak untuk level ke-2. Tapi before join level ke-2 korang kena spend lagi RM 50 untuk bertanding di level ke-3 iaitu level terakhir  sebelum Grand Finale pada 17 Februari.

Masa Grand Finale nanti la anda berpeluang untuk menang wang tunai RM 20,000 bagi tempat pertama, RM 5,000 bagi tempat ke-2 dan RM3,000 bagi tempat ke-3.

Main Daruma Pun Boleh Dapat AEON Points!

Kalau tak yakin nak join game Beat the Buzzer. Anda boleh cuba main game Daruma. Caranya anda kena pastikan Daruma maintain dan tak jatuh. Kalau berjaya anda akan dapat AEON points. Boleh la guna untuk shopping semula di AEON retails.

Bear Maskot AEON Mall Nilai Yang Cukup Manja!

Jangan lupa anak anda juga boleh main bersama Sumato dan Yokina Bear. Mereka merupakan maskot comel, bulat dan fluffy. Mereka juga sangat mesra dengan pengunjung. Budak-budak suka betul usik dan tepuk Sumato dan Yokina.

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu. Jika ada kelapangan tu bawaklah anak-anak datang ke AEON Mall Nilai dan berseronok bersama-sama okay! Ada banyak lagi aktiviti menarik menanti anda disana.

Apa-apa pun jangan lupa untuk download Aeon Wallet sekarang jugak di Google Play Store atau Apple App Store untuk pengalaman shopping yang lebih awesome.

[Event ini dibawakan oleh AEON Mall & AEON Credit Service]

Facebook: AEON Mall Nilai

Facebook: AEON Credit Service

Website: AEONWallet Malaysia

#AEONWalletCashUp #MYAEONWallet #aeonmallnilai

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×