Advertorial

Anda Sekeluarga Kini Boleh Nikmati Manfaat Yang Sama Hanya Dengan Digi Family Plan

239
SHARES

Sebagai ibu bapa, keperluan keluarga dan anak-anak dah jadi satu keutamaan buat anda. Barang sekolah, pakaian, makanan dan kebajikan semua nak kena sediakan. Internet dan peranti pun dah jadi satu keperluan juga buat anak-anak. Tapi, keadaan kewangan kadang-kala tak mengizinkan pula.

Haa.. Dengan Digi Family Plan, anda dah tak perlu pening kepala. Anda sekeluarga boleh nikmati kuota internat yang sama dan panggilan tanpa had.

Hanya tambah RM38/bulan

Anda hanya perlu tambah RM38/bulan untuk setiap subline maksimum sehingga 3 talian tambahan. Anak anda sebagai pengguna subline boleh nikmati jumlah data internet, panggilan dan SMS sama seperti mainline. Berbaloi sangat!

Subline kini boleh nikmati peranti terbaru dengan PhoneFreedom 365

Menaiktaraf smartphone sememangnya memerlukan kos yang tinggi. Justeru, Digi Family Plan membantu anda mengurangkan beban untuk mendapatkan peranti terbaru buat yang tersayang memandangkan subline kini boleh menaiktaraf smartphone dengan PhoneFreedom 365.

Anda tidak perlu bayar sebarang wang pendahuluan dan tiada kadar faedah selama 24 bulan. Paling best, pelan PhoneFreedom 365 ada perlindungan untuk kerosakan dan kecurian pada peranti. Semua ini boleh dinikmati oleh pengguna subline anda!

Anak anda mesti suka kerana mereka boleh pilih peranti dari pelbagai jenama hebat seperti Apple, HUAWEI, Samsung dan banyak lagi.

Jadilah seperti papa dan mama!

Menarik kan Digi Family Plan ni? Bukan saja dapat nikmati kuota internet dan panggilan tanpa had seperti mainline, tapi subline juga boleh upgrade peranti tanpa deposit dan kadar faedah.

Tunggu apa lagi? Jom daftarkan anda sekeluarga dengan Digi Family Plan. Untuk maklumat lanjut mengenai Digi Family Plan dan PhoneFreedom 365, layari laman web Digi.

Most Popular

To Top